Comfort voor koude dagen

Die Komfort-Matte in den acht Farben

Nieuw: de bellicon® comfort mat. Met zijn gewatteerde verlenging biedt de comfort mat u niet alleen een extra trainingsruimte, maar ook een extra portie comfort in het koude seizoen.

Comfort voldoet aan kwaliteit
De nieuwe comfort mat is uitgebreid met een innovatieve vulling die als extra trainingsoppervlak kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij liggende oefeningen. De zacht gevoerde mat rand maakt het trainen op de bellicon® comfortabeler dan ooit tevoren.

Veelzijdiger dan ooit
Met dezelfde framediameter biedt de bellicon® nu een groter trainingsgebied en creëert zo uitgebreide trainingsmogelijkheden. De 'Made in Germany' productie garandeert de gebruikelijke bellicon kwaliteit. De nieuwe comfort mat is vanaf januari 2019 verkrijgbaar voor de bellicon® modellen in de maten 100 cm, 112 cm en 125 cm. Het aantal elastiekringen blijft gelijk. Een mat met een diameter van 100 cm vereist ook een set van 30 elastiekringen. Met 112 cm bevat de set 36 elastiekringen en een mat van 125 cm wordt net als voorheen met 42 elastiekringen gespannen. Voor de comfort mat worden daarom, net als bij de classic mat, de typische bellicon elastiekringen gebruikt. De decoratieve band van de springmat is verkrijgbaar in acht felle kleuren, wat niet alleen visueel mooi oogt, maar u ook helpt bij het springen in de binnenmat te blijven.

Maak jezelf (niet al te) comfortabel: ook al klinkt de nieuwe comfort mat als pure ontspanning, hij overtuigt met een groter springoppervlak en biedt zo een grotere keuze aan oefeningen. Ervaar nu de nieuwe comfort mat voor een gevoel van gemak en welzijn in het koude seizoen.

Ontdek de comfort mat
Das bellicon Logo aufgedruckt auf der Komfortmatte
Eine seitliche Ansicht auf den bunten Farbstreifen der Komfortmatte
Die Komfortmatte in schwarz und orange von oben
Deel bericht