De beste minitrampoline: de bellicon

21.01.2020

"Bounce soft, feel good", dat is ons motto. De bellicon® biedt een bouncerervaring zoals geen enkele andere minitrampoline. De kwaliteit is ongeëvenaard, met haar gepatenteerde elastiek systeem en duurzame kwaliteit. Duitse techniek op zijn best.

De bellicon® is een zeer individueel product. De keuze is aan jou. Jouw bellicon® is volledig aanpasbaar aan je smaak en interieur. En onze ondersteuning stopt niet wanneer de bellicon® bij jou aankomt. Met ons online videoplatform bellicon® Home begeleiden we je om de beste versie van jezelf te worden, met uitdagende en leuke trainingsplannen.

Wil je de betaling spreiden over meerdere maanden? Probeer dan ons betalingsplan. Geniet nu van jouw bellicon®, betaal later.

Waarom is de bellicon® dan de beste minitrampoline voor jouw gezondheidsdoelen?

Betere vering

The best rebounder: the bellicon

De bellicon® minitrampoline is uniek

Onze 'bounce soft, feel good' ervaring is iets totaal nieuws. Vergeet de metalen trampolines en de schok die ze je lichaam geven.

De zachte vering van de bellicon® is vriendelijk voor je rug en gewrichten en de subtiele bewegingen brengen je hele lichaam op gang! Wij bieden vijf verschillende sterktes voor elke denkbare gewichtsklasse of gezondheidsdoelstelling. Het is het leukste dat je kunt doen om in vorm te komen, gewicht te verliezen, je gezondheid te verbeteren, je uithoudingsvermogen te vergroten en je immuunsysteem te versterken.

Activeer alle 656 spieren in je lichaam, terwijl het weinig impact heeft, weinig stress geeft en revitaliseert. In plaats van jouw trainingen te vermijden, zul je er naar uitkijken.

Duurzamer

Kwaliteit bellicon trampoline

Een minitrampoline van Duitse makelij, met alle aandacht voor detail die dat met zich meebrengt, vervaardigd volgens de hoogste milieunormen uit hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in 400.000 configuratiemogelijkheden.

Wij gebruiken geen goedkope producten, ons doel is om compromisloze kwaliteit te bieden voor jouw comfort, veiligheid en plezier!

Vergeet alles wat je hebt gehoord over (of ervaren) met trampolines met metalen veren of goedkope kopies van de bellicon®, niets komt in de buurt van de prestaties van de enige echte bellicon® minitrampoline. We gebruiken het beste en sterkste staal, polypropyleen matten en elastische materialen om die ongeëvenaarde bounce te bieden.

Meer keuze

Customisable bellicon

De bellicon® is net zo uniek als jij. Jij beslist! Kies je favoriete kleuren en accessoires en stel de trampoline van je dromen samen.

De bellicon® is de enige trampoline op de markt die zoveel mogelijkheden biedt, want we willen er zeker van zijn dat hij volledig past bij jouw leven en levensstijl. Uiteindelijk gaat het om het feit dat je het leuk vindt om het te blijven gebruiken en te werken aan je gezondheid!  

Of je nu wilt dat jouw bellicon® in je interieur past of wat extra ondersteuning nodig hebt om je evenwicht te bewaren met onze steunen, alles is mogelijk. 

Meer persoonlijke support

bellicon Home video platform

Ontdek het bellicon Home video platform

De bellicon® is niet alleen een stuk hardware, maar biedt ook een heel lifestyle-ondersteuningssysteem met online video's, een trainingsopleiding, trainingsplannen, enz. 

Wanneer je een bellicon® aanschaft heb je recht op 30 dagen GRATIS lidmaatschap van een geweldig online platform dat speciaal voor bellicon® gebruikers is ontworpen. Het is niet alleen voorzien van honderden bellicon®-trainingsvideo's, het is ook een alles-in-een virtuele trainer die een fitnessplan op maat maakt, jouw vooruitgang bijhoudt en je sprongsgewijs naar de beste vorm van je leven leidt. 

Flexibel betalen

Termijn betaling bellicon

Nieuw voor Nederland: betaal gemakkelijk en rentevrij in drie termijnen 

Schaf jouw bellicon® gelijk aan en spreid je betaling. In samenwerking met Payin3 biedt bellicon nu betaling in termijnen aan voor onze klanten in Nederland. Selecteer de optie ‘in3’ in onze webshop en betaal in drie gelijke termijnen verspreid over 60 dagen.

Ontdek ons betaalprogramma
Bestel jouw bellicon® vandaag!
Deel bericht