Een gezond gezin gebruikt de bellicon!

07.04.2017

Het is een mooie lentedag in april. Zaterdagochtend. De zon schijnt tussen een kier van de gordijnen door. Emma, moeder van 2 kinderen, wordt wakker door een zonnestraal die op haar gezicht schijnt. Ze heeft zin om de dag energiek te beginnen en besluit naar beneden te lopen. Haar sportkleding laat ze lekker in de kast liggen, want die heeft ze niet nodig. De bellicon® mini trampoline met vouwpoten staat eenvoudig opgeslagen in een kast. Binnen een halve minuut staat de trampoline midden in de kamer en Emma kan heerlijk beginnen met de oefeningen. Via Facebook zag ze laatst een video van Remy die uitlegt welke oefeningen perfect passen bij de ochtend. Ideaal!


Na 10 minuten op de bellicon® haasten Ruud en Mees zich langs Emma. “Emma! Had jij Mees zijn voetbaltas al klaar gelegd? “Tuurlijk!” zegt Emma. “Je weet toch wat ik de beste moeder ben?” Ze zijn iets te laat, zoals gewoonlijk. Mees moet voetballen met zijn voetbalteam en Ruud is de coach van dit elftal. Emma maakt haar oefeningen af en gaat heerlijk met een bakje koffie in de tuin zitten om te genieten van de zon. Na 15 minuten voelt ze het zonnetje branden op haar voorhoofd en besluit binnen wat zonnebrand te pakken. Ze schrikt bij binnenkomst, want ze ziet een enorme schaduw op de muur. Het is Lieke, de jongste, die lachend staat te springen op de bellicon.

“Wat een energie heeft ze toch!” denkt Emma. Net wakker en nu al lachend en springend op de bellicon®. Waarschijnlijk komt het door die lange schoolweek. Veel zitten en huiswerk maken. En ook nog is verslaafd aan onze tablet. Gelukkig heeft ook Lieke de bellicon® ontdekt en weet ze hoe heerlijk het is om te bewegen. Als moeder is het super om te weten dat onze mini trampoline ook goed is voor haar groeiende lijf. Ze slaap wat beter en kan zich beter concentreren op haar huiswerk. Ook is het fijn om te weten dat regelmatig springen ervoor zorgt dat haar botten en spieren ook sterker worden. Je traint 656 spieren! Niet normaal he?!

Begin van de middag komen Ruud en Mees binnen. Alweer verloren! Dit terwijl Mees wel 2 keer heeft gescoord. Mees is een echt voetbaldier dus met voetbalschoenen nog aan rent hij meteen weer naar buiten om met vriendjes in het park te voetballen. Ruud heeft de ochtend toch nog wat gestrest beleeft. Al vanaf vanochtend haastig en gister ook weer overwerk gehad waardoor de sportschool er helaas ook niet inzat. Emma stelt voor de bellicon® even naar de zonnige tuin te verhuizen om er lekker op te bewegen. “Je ontspant en werkt nog aan je conditie ook” zegt ze. Ruud is in eerste instantie sceptisch, maar vindt het toch de moeite waard. 

Emma doet een paar oefeningen voor en Ruud doet ze na. “Die video’s op YouTube zijn zo duidelijk!” zegt Emma. “En er komen wekelijks nieuwe oefeningen bij.” Via haar tablet laat ze bovenstaande video zien aan Ruud.

Trampolinespringen is de beste en meest gewrichtsvriendelijke training voor het hele lichaam. Het verstevigt de spieren, verbetert je conditie, zorgt ervoor dat je sterker wordt en maakt je flexibeler. Ondertussen versoepelt je gewrichten en verbetert je botdichtheid, balans en coördinatie.

Wereldkampioen boksen Darren Barker gebruikt niet voor niets de bellicon® in voorbereiding van zijn wedstrijden.

Inmiddels heeft Ruud de mini trampoline ontdekt als een laagdrempelige manier om te bewegen. Na 1 sessie ziet hij al resultaat en voelt hij zich al veel beter! Dit moet hij ook maar eens bespreken met zijn baas. Want dit zal ideaal zijn voor op kantoor. Op de website van bellicon leest hij iets over workspace. De link stuurt hij door naar zijn leidinggevende.

Het is eind van de middag. Emma staat in de keuken een heerlijke salade met tonijn voor te bereiden.

Mees komt binnen met een broek vol grasvlekken en aarde onder zijn schoenen.  Normaal gesproken een ramp voor iedere moeder, maar Emma is het inmiddels gewend. “Ik ben al blij dat hij zoveel beweegt.” En dat klopt, want ook Mees is nieuwsgierig geraakt door de bellicon®. “Die jongen heeft zoveel energie. Heerlijk om te zien!”

De bellicon® mini trampoline is voor elk familielid leuk, sportief en gezond.

Laat jezelf overtuigen!

Waarom de bellicon?

bellicon samenstellen? Overleg wel even met je gezin welke kleur en elastieksterkte ;-)

bellicon samenstellen
Deel bericht