bellicon uw partner voor de wintersport

De winter komt dichterbij, de bladeren zijn bijna allemaal van de bomen gevallen en de eindejaarsfeesten zijn al in volle voorbereiding.

Voor sommige gelukkigen onder ons betekent deze periode van het jaar een weerzien van de bergen om onze favoriete wintersport te beoefenen. Wat een vreugde, na een jaar van wachten, om zich in te kunnen beelden binnenkort zichzelf weer op de skipiste , op de slee of op de langlauf paden terug te vinden.

Om maximaal te genieten van uw verblijf in de bergen is het belangrijk om voor het vertrek aandacht te schenken aan uw fysieke voorbereiding. Het uitoefenen van de meeste wintersporten vraagt een goede fysieke conditie met name aandacht voor de spierkracht in de benen en het uithoudingsvermogen. Dit is belangrijk voor uzelf  maar tevens ook voor de andere bergliefhebbers om u heen.

Het is om deze reden dat bellicon een trainingsvideo voor u heeft gerealiseerd die u in staat stelt u goed voor te bereiden op het skiseizoen. Wij raden u aan deze training elke dag uit te voeren vanaf minstens 1 maand voor uw vertrek. Zij begeleidt u in het trainen van uw beenspieren, uw proprioceptie, uw evenwicht en uw uithoudingsvermogen.

Veel succes bij de voorbereiding en tot gauw in de bergen!

Deel bericht