Klantervaringen bellicon mini trampoline

Begin maart 2017 heeft bellicon Nederland een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij klanten die een bellicon® hebben aangeschaft. Het doel was om een inzicht te krijgen in de gebruiksredenen, gebruikshoeveelheid, ervaringen en verbeteringen.

De reden van gebruik

Het merendeel van de bellicon® gebruikers gebruikt de mini trampoline voor het verbeteren van de conditie, namelijk 69,1%. Het verbeteren van de conditie is natuurlijk een breed begrip, hier gaat het om mensen die puur en alleen in vorm willen blijven, maar ook om klanten die van hun rugklachten af willen, of mobieler willen zijn.

Plezier is ook een belangrijke factor (55,4%). En wie wilt nu niet op een leuke manier bewegen die je wel volhoudt? Verder is fitness is een belangrijke reden met 32,5%. En ook het verlagen van stress is een populaire manier om de bellicon te gebruiken (28,3%).

 


Hoe vaak gebruikt men de bellicon®?

Het grootste deel van de ondervraagden beweegt 2 tot 6 keer per week op de bellicon® (46,9%). Dit is bijna 1 op de 2 gebruikers. Iets meer dan 1 op de 3 gebruikers beweegt zelfs dagelijks op de bellicon (34%)!. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Dit bewijst niet alleen een hoge trainingstrouw, maar ook dat onze klanten plezier hebben in deze vorm van bewegen. Want wanneer je iets doet dat je leuk vindt, dan doe je het vaker. En wij kunnen niet genoeg toejuichen dat iedereen zoveel mogelijk beweegt! We zijn blij dat onze klanten de echt gebruiken en ook blijven gebruiken.

De resultaten zijn positief. Het merendeel merkt verbetering van de gezondheid en conditie wanneer ze de bellicon® mini trampoline gebruiken. Een aantal reacties:

  • “...ik ben leniger geworden en heb meer balans”
  • “...minder last van mijn gewrichten”
  • “‘...s morgens gelijk na het opstaan een kwartier op de bellicon en ik voel me de hele dag lekker!”
  • “...hoe regelmatiger ik 'm gebruik hoe beter ik me voel”
  • “...ik merk dat mijn doorbloeding veel beter is. Opkomende rugpijn zet bij een paar keer per dag een aantal minuten springen vaak niet door”
     

Kwaliteit

68,2% is zeer tevreden over de kwaliteit van de bellicon. 30,8% is tevreden. Bij elkaar zijn 99% van onze klanten dus tevreden of zeer tevreden met hun bellicon®! Onderdeel daarvan is het advies over de bellicon®, 52,7% is tevreden en 35,6% is zeer tevreden. Dit advies bestaat uit meerdere onderdelen, advies op onze website, maar vooral ook persoonlijk advies in onze showroom, aan de telefoon of per mail. Elke bellicon® is uniek, net als iedere klant. Afhankelijk van het gebruiksdoel, ruimte, budget en persoonlijke smaak kun je jouw persoonlijk bellicon® samenstellen. Ook de service na aankoop van de bellicon® wordt als positief beschouwd. 57,6% is tevreden en 30,8% is zeer tevreden. Tevens is het merendeel tevreden over de extra’s, zoals de DVD, bellicon home, sokken, enz.


"93% zou de bellicon aanraden!"

Een greep uit de ervaringen van onze klanten:

Review van Marijn “Vooraf twijfelde ik over de prijs. Ik heb eerst een goedkope trampoline gekocht, maar toen ik die veel gebruikte heb ik toch maar een kwalitatieve trampoline gekocht. Mijn ervaringen op de bellicon minitrampoline zijn mij erg goed bevallen! Na het eerste gebruik voelde het meteen al goed! De bellicon zou ik daarom aan iedereen aanraden. Na het springen en bouncen voelt mijn lichaam erg fijn en beleef ik veel plezier aan het gebruik!”

Review van Bernadette “Vooraf vond ik het nogal een sta-in-de-weg en was ik bang dat ik 'm na een korte begintijd niet meer zou gebruiken. Inmiddels gebruik ik de bellicon vaak en met veel plezier! Ik heb echt het idee dat 't mijn conditie ten goede komt en daarom zou ik de trampoline aan iedereen aanraden!”

Review van Annelies “Voor de aankoop van mijn bellicon twijfelde ik of het wel geschikt was voor de iets zwaardere mensen. Door een goed advies heb ik begrepen dat de minitrampoline een laagdrempelige manier is om af te vallen en te bewegen. Ik vind het leuk om afwisseling in een training te hebben. Dit geeft een verhoogd "fun" factor! Door de extra steunen gemonteerd op de bellicon ook is het gebruik ook laagdrempelig en durven ook ouderen het te gebruiken. Ik zou de bellicon zeker aanraden aan sportscholen, maar ook mensen met balans- en knieklachten, artrose en bekkenklachten. De online filmpjes zijn een leuke manier om te laten zien dat er nog zoveel mogelijk is met de bellicon, dan alleen maar springen of balanstraining.”

Review van Annelies V “Voor de aanschaf van mijn bellicon twijfelde ik het de hoge prijs wel waard vind. Intussen ervaar ik de bellicon als erg positief! Ik ben nu 3 maanden zwanger en gebruik de bellicon nog regelmatig. Ik twijfelde eerst of dat kon, maar mijn verloskundige gaf aan dat ik door kan gaan zolang ik geen last krijg van mijn lijf. Wel opletten dat ik de rechte buikspieren niet train en zorgen dat ik niet teveel buiten adem raak. Ik hoop dat ik nog heel lang in de zwangerschap door kan gaan! Ik zou de bellicon aanraden aan iedereen die op een makkelijke manier meer wil bewegen.”


Enthousiast geworden?

Wil je zelf ook wel eens kijken wat de bellicon® voor jou kan betekenen? Wil je op een leuke manier werken aan jouw doelen met een kwalitatief hoogwaardig product dat jarenlang mee gaat?

Stel mijn eigen bellicon® samen


Advies nodig bij het samenstellen van de juiste bellicon®? Bekijk de video hiernaast , hierin helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. 

Deel bericht