Open Bedrijven Dag in Hoogeveen

Zaterdag 4 november is er een Open Bedrijven Dag in het Klooster Hoogeveen. Tijdens deze dag kun je meedoen met bellicon® mini trampoline demonstraties en is er alle ruimte om de bellicon® uit te proberen. 

In het prachtige kloosterpand aan de Brinkstraat in Hoogeveen werken zo’n twintig verschillende zorgverleners aan het fit en vitaal houden van mensen. Informeren en ervaren staan centraal in dit concept. Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 4 november kan iedereen kennis maken met de ondernemers. Voor jong en oud worden extra activiteiten georganiseerd en er is een winactie.

Een gezondheidscheck laten afnemen door een preventieverpleegkundige of een bodyscan door een diëtist. Tips en adviezen ontvangen over voeten, houding en gehoor. Deelnemen aan een work-out op onze bellicon® mini trampolines. Het kan allemaal tijdens de Open Bedrijven Dag. Dat lekker en gezond eten prima hand in hand gaan, kan ervaren worden tijdens een proeverij.
Langer zelfstandig wonen, waar moet je dan op letten? Hulp voor het huishouden of de persoonlijke verzorging nodig? Of wil je juist zelf in de zorg gaan werken? Ook deze en veel meer thema’s komen aan bod.

Voor de kinderen is professionele opvang aanwezig.
Toe aan een versterking? Neem iets lekkers bij de koffie of thee of geniet van een lekkere lunch in de brasserie.
Een puzzeltocht door de kloostergangen en alle ruimtes geeft kans op het winnen van een leuke prijs. 

Meer informatie?
Deel bericht