Ik heb een bellicon® Classic of bellicon® Premium. Kan ik een losse T-bar bestellen?

bellicon

Wij verkopen geen losse T-bars die u kunt bevestigen op een Classic en/of Premium frame. Als u geïnteresseerd bent in een bellicon® met een T-bar voor extra steun, dan raden wij u een bellicon® Plus aan. Gebaseerd op de bellicon® Classic, biedt de bellicon® Plus een nieuw, snel en gemakkelijk bevestigingsmechanisme (met een lopend patent) om accessoires zoals onder andere een T-bar te bevestigen. De T-bar kan in een paar seconden worden vastgezet, in hoogte worden versteld en worden verwijderd. Voor een maximaal gebruiksgemak 

De T-bar biedt extra steun aan de voorkant, daarnaast kunt u hem gebruiken om snellere bewegingen uit te voeren voor uw intensieve cardio workours. Op dit moment wordt de T-bar alleen aangeboden bij een bellicon® Plus of een bellicon® Jumping Fitness.

Een alternatief voor de T-bar is om een zijsteun aan te schaffen als u al in het bezit bent van een bellicon® Classic of Premium. Deze kunt u aan de zijkant(en) van uw trampoline bevestigen. Deze steunen zijn ideaal voor mensen die last hebben van hun evenwicht, of gewoon een extra steuntje voor de veiligheid willen. U kunt uw zijsteunen hier aanschaffen per stuk of hele set.

Tags: T-bar
Deel bericht