thuis trainen op de bellicon® mini trampoline

Een fitter lichaam en een betere gezondheid, gewoon bij u in huis

Wilt u gemakkelijk thuis trainen én aan uw gezondheidsdoelen werken? Op een manier die leuk is en goed vol te houden? Dan is de bellicon® mini trampoline uw nieuwe bewegingsmaatje! 

Wilt u:

 • Liever niet naar de sportschool?

 • Weer in beweging komen of gewoon lekker sporten?

 • Laagdrempelig en leuk bewegen?

 • Afvallen

 • Rugklachten verlichten?

 • Oedeem klachten tegengaan door de lymfeflow te stimuleren?

 • Uw bekkenbodem verstevigen?

Dan is de bellicon® wat voor u!

Kwaliteit bellicon

Schaf uw bellicon® gelijk aan en spreid uw betaling. In samenwerking met Payin3 biedt bellicon nu betaling in termijnen aan voor onze klanten in Nederland. Selecteer de optie ‘in3’ in onze webshop en betaal in drie gelijke termijnen verspreid over 60 dagen. Rente-vrij!

Meer informatie Stel uw persoonlijke bellicon® samen in de shop

wat anderen over de bellicon® zeggen

Reviews van klanten

bellicon ervaringen van klanten

Waarom iedereen gek is op zijn of haar bellicon®

"Ik heb een zware baan in de zorg en veel stress op het werk. Het bouncen op de bellicon geeft me ontspanning en maakt me lichamelijk sterk."
Na mijn werkdag, ben ik blij dat ik weer een kwartiertje springen mag."

Reviews van professionals

Professionals over hun ervaringen met de bellicon

Wat professionals over de bellicon® zeggen 

‘De bellicon® helpt bij tal van lichamelijke klachten. Zacht op en neer bouncen is bijvoorbeeld goed bij overgewicht, rug- en nekklachten, osteoporose, lymf- en lipoedeem, artritis enzovoort. De bellicon® heeft een heel gunstig effect bij rugklachten omdat het een low-impactmethode is. "

bellicon® in de media

bellicon® in de media

Trampoline expert en Health Coach Remy Draaijer legt in de uitzending 'Life is Beautiful' van RTL4 uit waarom bouncen op de bellicon® nu zo goed is voor onze gezondheid.

Stel uw persoonlijke bellicon® samen in de shop

Waarom bellicon?

Een fitter lichaam en een betere gezondheid, gewoon bij u in huis

 • De beste kwaliteit en dat merkt u in onze ongeëvenaarde elasticiteit en stabiliteit. Duitse Punklichkeit, waar u uw hele leven plezier van hebt.

 • U doet een eenmalige investering in uw gezondheid. Een investering in een bellicon® kost net zoveel als een goede home trainer of een fitness abonnement. Laagdrempelig, leuk, en iets wat u wél volhoudt.

 • Inclusief uitgebreid starterspakket met oefen DVDs en toegang tot ons video platform met meer dan 300+ workouts voor elke doelstelling.

 • Bewegen waar en wanneer u wilt. Binnen of buiten, dag of nacht, weer of geen weer... het is helemaal aan u waar en wanneer u wilt trainen. Lekker in uw tuin of tijden uw favoriete tv-serie.

 • Geschikt voor al uw gezondheidsdoelstellingen: van afvallen tot het bestrijden van osteoporose. Aanbevolen door experts wereldwijd.

 

Thuis trainen op de bellicon

Ontdek de bellicon® mini trampoline

Stel uw persoonlijke bellicon® samen in de shop

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!