thuis trainen op de bellicon® mini trampoline

Een fitter lichaam en een betere gezondheid, gewoon bij u in huis

Wilt u gemakkelijk thuis trainen én aan uw gezondheidsdoelen werken? Op een manier die leuk is en goed vol te houden? Dan is de bellicon® mini trampoline uw nieuwe bewegingsmaatje! 

Wilt u:

de bellicon® is voor iedereen

Dat is toch niet voor mij? Jawel hoor, de bellicon® is er ook voor u. De bellicon® is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lichamelijke klachten. Met onze mini trampoline voor thuis krijgt iedereen een ontspannende training voor het hele lichaam.

Bellicon® het fitnessapparaat voor vrouwen

bewegen wanneer het u uitkomt

Bewegen waar en wanneer u wilt. Binnen of buiten, dag of nacht, weer of geen weer... het is helemaal aan u waar en wanneer u wilt trainen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool maar u kunt oefeningen doen wanneer het u uitkomt. En met de optionele vouwpoten is het verplaatsen van de bellicon® zeer gemakkelijk. Zo kunt u tijdens uw work-out gewoon van uw tuin of favoriete tv-serie genieten. Ook daarom is trampolinespringen zoveel leuker dan andere trainingstoestellen en andere sporten. 

Waarom de bellicon®?:

  • Duizenden tevreden klanten, wereldwijd
  • Duitse Punklichkeit, waar u uw hele leven plezier van hebt
  • Aanbevolen door experts
  • Alleen de beste materialen
  • Persoonlijk op u en uw doelstellingen afgestemd
  • De beste elastieken vering
  • Met gratis 3 maanden toegang tot ons online video platform
  • Laagdrempelig, leuk, en iets wat u wél volhoudt

Stel uw eigen bellicon nu samen!

Moeiteloos in vorm, ook bij lichamelijke klachten

Bewegen hoeft niet saai of zwaar te zijn. Een paar minuten trainen per dag op de bellicon® u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Daarbij helpt het ook bij het verliezen van gewicht. Kijk maar eens wat de bellicon® voor u kan betekenen.

fitness met plezier en op uw manier

De bellicon® hebben wij in verschillende maten en uitvoeringen. Door zijn strakke vormgeving is onze minitrampoline een toonbeeld van eenvoud. Maar schijn bedriegt. Eenmaal op de springmat voelt u direct wat geavanceerde technologie en jarenlange innovatie voor uw lichaam betekenen. Geen enkel lichaam is hetzelfde en niet iedereen heeft thuis evenveel ruimte. Daar houden we natuurlijk rekening mee bij bellicon®. Zo is de sterkte van de elastiekringen aan te passen op uw gewicht, is het frame in verschillende maten leverbaar en kunt u de trampoline zeker met de optionele vouwpoten moeiteloos opbergen en meenemen. Bovendien zijn de verschillende onderdelen verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies zelf de kleurcombinatie die past bij uw persoonlijkheid of die u in de juiste stemming brengt.

Om een idee te krijgen van de diverse framematen en om te kijken of ze passen in uw omgeving, kunt u de diameter markeren op de vloer. U kunt kiezen uit drie formaten.

Voorstelling van de verschillende maten en kleuren van de mat en elastieken

Een work-out op de bellicon® is zo leuk, dat u zich bijna niet kunt voorstellen dat het ook goed voor u is. Het geheim van de superefficiënte en gewrichtsvriendelijke oefeningen: ons revolutionaire, gepatenteerde veringssysteem. De zeer rekbare elastiekringen nemen u al het werk uit handen, zodat u zich na de training gezonder, vitaler en fitter dan ooit voelt. Zonder een spoor van uitputting.

Ga naar de shop

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!