„De bellicon® kan heel divers worden ingezet: gerichte oogtrainingen, duurtraining die de gewrichten ontziet, speelse mobiliteit- en coördinatietraining of gewoon voor plezier en ontspanning.“ 

Toni Schumacher, voormalig Duits nationaal keeper en vice-voorzitter van de 1e FC Keulen
De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd
Expertenstimme Oliver Härting

cardiotraining

Effectieve training voor een gezond hart

Als u uw dagelijkse cardiotraining zo efficiënt, comfortabel en leuk mogelijk wilt maken, dan moet u onze mini trampoline leren kennen. Met een trampoline training zorgt u ervoor dat uw cardiovasculaire systeem optimaal op gang komt. Uw lichaam zal u bedanken!

 Fitness-Expertin Ashley Borden über die Vorzüge des Kardiotrainings mit dem bellicon® (Englisch)

Fitness-expert Ashley Borden over de voordelen van cardiotraining op de bellicon® (Engels)

  • De speciaal ontworpen elastiekringen van de bellicon® creëren precies de juiste spanning om spieren te trainen en het hart te versterken zonder druk op de gewrichten te plaatsen.

  • Zelfs mensen met ernstig overgewicht kunnen zachtjes trainen met de zeer elastische mini trampoline.

  • Bovendien is de zachte training op de bellicon® trampoline zo veelzijdig, dat u zich nooit verveeld

Gewoonten zorgen voor ritme, maar ze veroorzaken ook snel verveling. Een gevarieerde training geeft nieuwe prikkels en blijft spannend. Met de veelzijdige bellicon® kan zelfs de continue duurtraining steeds opnieuw worden gevarieerd.

de wetenschap achter trampolinespringen

Effectiever dan hardlopen

bellicon® Gruppen-Training

Trampolinespringen is een betere training dan hardlopen. Gelooft u het niet? Dan bent u in goed gezelschap, want ook de NASA-wetenschappers keken vreemd op toen ze dit ontdekten. Sindsdien heeft vervolgonderzoek alleen maar bevestigd dat springen op een minitrampoline de beste manier is om de hartslag onder controle te krijgen, de zuurstofopname te optimaliseren en de spieren te versterken.

Hoewel er bij trampolinespringen meer energie wordt verbrand, vinden testers het minder vermoeiend dan joggen en kunnen ze het langer volhouden. Bovendien worden de knieën, de gewrichten en het kraakbeen veel minder belast dan bij het hardlopen. Toen hen werd gevraagd naar hun voorkeur, waren de testers dan ook duidelijk: de trampoline!

Dit vinden experts


Remy Draaijer, Health Coach

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezond hart- en vaatstelsel. Dat kunt u al bereiken door middel van korte workouts op de bellicon® mini trampoline. Activeer al uw 656 spieren en al uw cellen tegelijkertijd. Het allerbelangrijkste: het is leuk om te doen, en wat leuk is doet u vaker.

Verder lezen

Cardiotraining met Remy D.


Low-impact en High-impact oefeningen

Aan de slag! Zet je lichaam in beweging en bounce mee met Remy in een mix van low-impact en high-impact oefeningen.

Video bekijken

Dit vinden klanten

van Puck:

De bellicon is perfect voor conditietraining in combinatie met balans

„Bij het oriënteren van de bellicon twijfelde ik of de trainingen wel intensief genoeg waren om lekker te zweten. Nou, dat is het zeker! De bellicon is perfect voor conditietrainingen in combinatie met balans. Ik zou de bellicon aanraden aan mensen met zwakke gewrichten, ouders van jonge kinderen die thuis iets aan cardio willen doen, kleinbehuisden, etc.“

Verder lezen

rustig aan

U hoeft niet tot het gaatje te gaan

Natuurlijk zijn we erg blij dat topsporters zo enthousiast zijn over de bellicon®. Maar wat we nog fijner vinden, is dat we mensen van alle leeftijden met zoveel plezier zien trainen. 

De ontspannende en vooral leuke oefeningen op de bellicon® zijn ideaal voor mensen die wel fit willen zijn, maar niet direct voor Olympisch goud willen gaan. Een recent onderzoek van Duke University in Amerika toont aan dat kortere trainingen met een lagere intensiteit veel geschikter zijn om in vorm te komen, de bloeddruk en de suikerspiegel te verlagen, vet te verbranden en de cholesterol onder controle te houden. U hoeft dus niet tot het gaatje te gaan om uw gezondheidsdoelen te behalen. Het is zelfs niet eens nodig om voortdurend met een vinger aan de pols uw hartslag te controleren. Zolang u nog een normaal gesprek kunt voeren, zit u helemaal goed. 

De bevindingen van Duke University komen overeen met de aanbevelingen van de Britse en Amerikaanse hartstichtingen. Zij adviseren een aerobictraining van 150 minuten per week, met een gematigde intensiteit en verdeeld in sessies van minimaal tien minuten. Daar sluiten wij ons van harte bij aan. Want ook bij bellicon® vinden we dat trainen een ontspannend en prettig onderdeel van uw dagprogramma moet zijn.

Ein Mann joggt sanft auf dem bellicon® Minitrampolin

de keuze van kampioenen

Profiboxer Darren Barker über das bellicon, Video Play-Symbol

Professioneel bokser Darren Barker over zijn training met de bellicon®

Het beste fundament voor de beste resultaten

Met een bellicon® komt u tot ongekende resultaten. De Britse bokser Darren Barker kan erover meepraten. Voor het titelgevecht in het middengewicht van de International Boxing Federation trainde hij op een bellicon®, en niet zonder resultaat: hij werd wereldkampioen! En dat terwijl er geen sport is die zo veeleisend is als boksen, omdat er zowel kracht, techniek, snelheid als uithoudingsvermogen voor nodig is. 

Bekijk de video en ontdek de revolutionaire trainingsmethoden die Darrens coach Wayne Leal gebruikte om tot deze ongekende prestaties te komen.

Geweldige trainingen voor het hele lichaam op de bellicon®

Een groepsles trainingsfilmpje met Fayth Caruso van Sixpax in Chicago, video play symbol

Sixpax groepsles op de bellicon

Een 25 minuten workout video voor gevorderden clip door Jordan Brown van Sixpax in Chicago, video play symbol

25min - bellicon workout voor mannen door Jordan Brown, Sixpax

bellicon 25 minuten workout voor gevorderden video clip door Katherine and Kimberley Corp from New York, video play symbol

bellicon 25 minuten workout voor gevorderden

bellicon®: een veelzijdige fitness trampoline

Zou het niet geweldig zijn als sporten geen "moetje" meer is maar simpelweg leuk? Ontdek de bellicon® zelf:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!