Premium weken: Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium – enkel zolang de voorraad strekt. 

‘De bellicon® kan heel verschillend worden gebruikt: als duurtraining die de gewrichten ontziet, als speelse training voor mobiliteit en coördinatie of gewoon voor het plezier’.

Toni Schumacher, voormalig keeper Duits voetbalelftal
De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd
Expertenstimme Oliver Härting

Versterk uw hart met cardiotraining

Wilt u uw hartspieren versterken? Maar dan wel op een efficiënte, comfortabele en leuke manier? Ontdek de bellicon® mini trampoline. Met springtraining komt uw cardiovasculaire systeem optimaal op gang. En dat merkt u!

 Fitness-Expertin Ashley Borden über die Vorzüge des Kardiotrainings mit dem bellicon® (Englisch)

Fitness-expert Ashley Borden vertelt meer over de voordelen van cardiotraining op de bellicon® (in het Engels)

  • De speciale elastiekringen van de bellicon® creëren precies de juiste spanning om spieren te trainen en het hart te versterken, zonder druk op de gewrichten


  • Zelfs mensen met ernstig overgewicht kunnen rustig trainen met de zeer elastische mini trampoline

  • De training is zo veelzijdig dat u elke keer weer nieuwe oefeningen ontdekt

Altijd dezelfde cardiotraining gaat snel vervelen. Zorg daarom voor variatie. Zo krijgt u lichaam steeds weer nieuwe prikkels en blijft trainen voor u leuk om te doen. Met de veelzijdige bellicon® kan zelfs continue duurtraining steeds opnieuw worden gevarieerd.

Waarom is trampolinespringen zo goed voor ons?

bellicon® Gruppen-Training

Trampolinespringen is een betere training dan hardlopen. Dat klinkt misschien opmerkelijk. Niet alleen voor u, maar ook wetenschappers van NASA keken vreemd op toen ze dit ontdekten. Sindsdien heeft vervolgonderzoek alleen maar bevestigd dat springen op een minitrampoline de beste manier is om de hartslag onder controle te krijgen, de zuurstofopname te optimaliseren en de spieren te versterken.

Extra opvallend is dat u bij trampolinespringen meer energie verbrandt. En toch is het minder vermoeiend dan hardlopen én kunt u het langer volhouden. Bovendien worden de knieën, de gewrichten en het kraakbeen veel minder belast dan bij het hardlopen. Toen hen werd gevraagd naar hun voorkeur, waren de testers dan ook duidelijk: de trampoline!

Dit vinden experts


Health Coach Remy Draaijer

‘Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezond hart- en vaatstelsel. Dat bereikt u al door middel van korte workouts op de bellicon® mini trampoline. Met één sprong activeert u 656 spieren en cellen tegelijkertijd. Ook is springen leuk om te doen. En wat je leuk vindt, doe je vaker!’

Verder lezen

Cardiotraining met Remy D.


Low-impact en High-impact oefeningen

Aan de slag! Zet je lichaam in beweging en bounce mee met Remy in een mix van low-impact en high-impact oefeningen.

Video bekijken

Dit vinden klanten

van Puck:

'Perfect voor conditietraining'

 

 

 

„Bij het oriënteren van de bellicon twijfelde ik of de trainingen wel intensief genoeg waren om lekker te zweten. Nou, dat is het zeker! De bellicon is perfect voor conditietrainingen in combinatie met balans. Ik zou de bellicon aanraden aan mensen met zwakke gewrichten, ouders van jonge kinderen die thuis iets aan cardio willen doen, kleinbehuisden, etc.“

Verder lezen

Optimaal trainen betekent niet: tot het gaatje gaan

Natuurlijk zijn we blij dat topsporters zo enthousiast zijn over de bellicon®. Maar wat we nog fijner vinden, is dat we mensen van alle leeftijden met zoveel plezier zien trainen. De ontspannende en vooral leuke oefeningen op de bellicon® zijn ideaal als u wel fit wilt blijven, zonder direct voor Olympisch goud te willen gaan.

Recent heeft Duke University in Amerika onderzoek gedaan naar kortere trainingen met een lagere intensiteit. En wat bleek: die zijn veel geschikter om in vorm te komen, de bloeddruk en de suikerspiegel te verlagen, vet te verbranden en de cholesterol onder controle te houden. U hoeft dus niet tot het gaatje te gaan om uw gezondheidsdoelen te behalen. Het is zelfs niet eens nodig om voortdurend met een vinger aan de pols uw hartslag te controleren. Onthou deze vuistregel: zolang u nog een normaal gesprek kunt voeren tijdens de training, zit het wel goed met de intensiteit.

Laagdrempelig aan uw conditie werken
De bevindingen van Duke University komen overeen met de aanbevelingen van de Britse en Amerikaanse hartstichtingen. Zij adviseren een aerobictraining van 150 minuten per week met een gematigde intensiteit, verdeeld in sessies van minimaal 10 minuten. Zo kunt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie werken. Geen lange en monotone trainingsprogramma’s, geen hoge intensiteit. Want trainen moet vooral een leuk en aangenaam onderdeel van uw dagprogramma zijn.

Ein Mann joggt sanft auf dem bellicon® Minitrampolin

De kampioen onder de mini trampolines...

Profiboxer Darren Barker über das bellicon, Video Play-Symbol

Professioneel bokser Darren Barker over zijn training met de bellicon®

U mag rustig aan doen met springen. Maar wist u dat u met een bellicon® ook tot ongekende resultaten kunt komen? De Britse bokser Darren Barker kan erover meepraten. Voor het titelgevecht in het middengewicht van de International Boxing Federation trainde hij op een bellicon®, en niet zonder resultaat: hij werd wereldkampioen! En dat terwijl er geen sport is die zo veeleisend is als boksen, omdat er zowel kracht, techniek, snelheid als uithoudingsvermogen voor nodig is.

Bekijk de video en ontdek de revolutionaire trainingsmethoden die Darrens coach Wayne Leal gebruikte om tot deze ongekende prestaties te komen.

Geweldige trainingen voor het hele lichaam op de bellicon®

Een groepsles trainingsfilmpje met Fayth Caruso van Sixpax in Chicago, video play symbol

Sixpax groepsles op de bellicon®

Een 25 minuten workout video voor gevorderden clip door Jordan Brown van Sixpax in Chicago, video play symbol

25 minuten bellicon® workout voor mannen door Jordan Brown, Sixpax

bellicon 25 minuten workout voor gevorderden video clip door Katherine and Kimberley Corp from New York, video play symbol

25 minuten bellicon® workout voor gevorderden

bellicon®: een veelzijdige fitness trampoline

Zou het niet geweldig zijn als sporten geen "moetje" meer is maar simpelweg leuk? Ontdek de bellicon® zelf:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!