Een flexibel lichaam

Dankzij onze zeer rekbare elastiekvering

Niet alleen sporters moeten werken aan hun flexibiliteit. Iedereen wil zich lang kunnen maken om de bovenste plank van een kast te bereiken. Of kunnen bukken om de veters te strikken. Een soepel lichaam maakt het dagelijks leven een stuk gemakkelijker.

Een rustige warming-up op de bellicon® maakt niet alleen de spieren, gewrichten en kraakbeen los, maar versoepelt ook uw schijven en wervels. Bij de meeste oefeningen op een bellicon® beweegt u uw armen en benen in tegengestelde richting of maakt u een draaiende beweging met uw romp. Daardoor versterkt u de rompspieren, van de buik tot aan de borst.

Stretch oefening op de bellicon trampoline
Oefeningen om flexibeler te worden

Eerst springen, dan rekken

Doet u aan yoga of bevat uw training veel rekoefeningen? Spring dan eerst eens 20 minuutjes op een bellicon®. U zult versteld staan van het verschil. De rustige sprongcyclus ontspant de spieren, gewrichten en weefsels, waardoor ze soepeler en dus minder blessuregevoelig worden. Deze efficiënte cardiotraining is nauwelijks belastend en daardoor perfect te combineren met uw rekoefeningen. Het is ook nog eens een effectieve manier om stijve en pijnlijke spieren weer beweeglijk en flexibel te maken.

De geweldige trainingen op de bellicon® verbeteren uw flexibiliteit

Een twalve minuten stretch programma op de bellicon met Kim and Kathy van het studio Pilates op de "Fifth Avenue" in New York City

bellicon strech programma met Katherine & Kimberly Corp, NYC

JustBounce routine op de bellicon - balance, streching & low impact

JustBounce routine op de bellicon - balance, streching & low impact

Pilates op de bellicon met Bettina Jost

Pilates op de bellicon met Bettina Jost, fysiotherapeute