BELLICON®: EEN VEELZIJDIGE FITNESS TRAMPOLINE IN UW HUIS

Fitness is een verzamelnaam voor sporten, bewegen en het uitvoeren van oefeningen. U kunt thuis of in de sportschool aan fitness doen met verschillende apparaten of losse gewichten. Regelmatig bewegen is belangrijk voor lichaam en geest. Dat is algemeen bekend, maar goede voornemens alleen zijn niet voldoende. De kunst is om plezier in bewegen in te passen in uw dagelijks leven. Dat kan met de bellicon, de ultieme fitness trampoline.

Vergeet andere fitnessapparaten en ervaar een nieuwe totaaltraining. Met de bellicon® traint u op unieke wijze uw gehele lichaam en komt u moeiteloos in vorm. Gewoon thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, op uw eigen tempo, op uw favoriete muziek of tijdens uw favoriete TV-programma. En vooral: op het moment dat u uitkomt. Door de grote variëteit aan oefeningen beleeft u iedere dag weer plezier aan uw training, ook op dagen dat u niet zoveel tijd heeft. Zo kunt u laagdrempelig aan uw doelen werken, of u nu wilt afvallen of uw lichamelijke klachten wilt verzachten

Een mevrouw in sportkledding aan het springen op de bellicon Premium mini-trampoline

15 minuten video met Power, Kracht, Flexibiliteit, Balans en Relaxatie oefeningen op de bellicon® mini trampoline

bellicon 15 minuten video met fitness oefeningen

DE FYSIEKE ASPECTEN VAN FITNESS

De meest revolutionaire ideeën lijken achteraf altijd heel erg logisch. Dat geldt ook voor de wetenschappelijke basis van fitness. Om 's werelds meest effectieve fitnessapparaat nog beter te maken, gingen we bij bellicon terug naar de natuur. Omdat onze minitrampoline is ontwikkeld op basis van de werking van het menselijk lichaam dankzij het zwartekracht, voelt trainen op een bellicon® vanzelfsprekend en natuurlijk aan. 

Fitness bestaat uit verschillende activiteiten. Bij bellicon hebben we fitness onderverdeeld in vijf verschillende oefenonderdelen: power, cardio, flexibiliteit, balans en relaxatie (ontspanning). Samen omvatten deze onderdelen bewegingsactiviteiten die bijdragen aan een goede gezondheid. Elk oefenonderdeel geeft de soort training en de intensiteit ervan aan. Zo kunt u uw training afstemmen op uw specifieke wensen.

Power staat voor doelgerichte spieropbouw en intensieve vetverbranding.

Cardio oefeningen op de bellicon zorgen voor een effectieve cardiovasculaire training zonder de gewrichten te belasten.

Flexibiliteit kun je op een speelse wijze trainen op de bellicon® om flexibeler en leniger te worden.

Balans training is ontzettend belangrijk - met name naarmate men ouder wordt. Op een plezierige manier uw coördinatie verbeteren.

Relaxatie ofwel ontspanning doen we aan het einde van onze training om zo volledig te kunnen ontspannen.

Aan de slag met de bellicon®

Trainen op de bellicon® is fantastisch om te doen. Het is lichaamsvriendelijk, ontziet uw rug en is uitermate goed voor uw gezondheid. Met geen enkel ander apparaat kunt u uw lichaam zo moeiteloos en tegelijkertijd zo volledig trainen. Of u nu rustig op en neer beweegt of er een actievere training van maakt: op de bellicon® trampoline bent u voortdurend in beweging. Dat maakt trainen op de bellicon® zo leuk en afwisselend!


Ons unieke elastiekringsysteem garandeert de beste spier-, buik- en conditietraining, waarbij uw gewrichten zoveel mogelijk worden ontlast. Daarnaast is het nog eens ontzettend leuk, waardoor u telkens weer uitkijkt naar de volgende work-out. Het is een even eenvoudige als elegante oplossing. Voor iedereen, dus ook voor u! De resultaten zullen u verbazen, u verliest gewicht terwijl u ook uw rug versterkt, aan uw conditie werkt en uw lymfestelsel een boost geeft.

Klik hier om uw eigen bellicon® samen te stellen
Fitness training op de bellicon Plus, de beste mini trampoline met T-bar (steun)
bellicon Bounce en swissjump groepstraining

BELLICON TRAINING. TRAINING VOOR IEDEREEN.

Het team van bellicon® experts heeft hun trampoline opnieuw uitgevonden door middel van een set trainingen, ofwel bellicon Training. Deze trainingen zijn gecategoriseerd in verschillende trainingslessen, namelijk: 'Move', 'Bounce', 'Circle' en 'swissjump'. Met deze verschillende programma's zit er een training tussen geschikt voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw.

Indien u nu minder fit bent en op lage intensiteit wilt bewegen, dan is bellicon Move uitermate geschikt. Als u intensiever wilt trainen en uw conditie wilt verbeteren, dan is bellicon Bounce of swissjump wat voor u! Voor de echte fitness tijgers hebben wij bellicon Circle ontwikkeld om uzelf en anderen op zowel conditioneel als kracht niveau uit te dagen met een High Intensity Interval Training (HIIT).

Een bellicon® coach bij u thuis!

Traint u liever thuis maar wilt u toch van het advies van een professionele bellicon coach? Ontdek dan onze online trainingsplatform 'bellicon Home'! U vindt er meer dan 200 verschillende trainingsvideo's aangepast aan uw niveau en uw beschikbare tijd. Daarnaast is het ook een alles-in-één virtuele trainer die een persoonlijk fitnessplan voor u samenstelt, uw vooruitgang bijhoudt en sprong-voor-sprong begeleidt naar de beste vorm van uw leven. 

Voor specifieke trainingstips verwijzen wij u naar deze pagina. Wilt u meer weten over hoe u het beste uw bellicon training kunt starten, klik dan hier.

Meer informatie over bellicon Home

Geweldige trainingen voor het hele lichaam op de bellicon®

Een zes minuten power training op de bellicon met Remy Draaijer, video play symbol

6min - "Power training" op de bellicon

Een 30 minuten gevorderde training voor mannen met Jordan Brown van Sixpax in Chicago, video play symbol

25min - bellicon training voor mannen met Jordan Brown, Sixpax

Een tien minuten core training op de bellicon met Fayth Caruso van Sixpax in Chicago, video play symbol

10 min - "Core training" op de bellicon