„De beweging op de bellicon® voelt aan als hardlopen in diepe sneeuw en traint effectief de dij- en bilspieren voor langlaufen en afdalingen.“  
Simone, klant 

De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd
Expertenstimme, Susanne Wiedend

met BELLICON® de piste af

Het winterseizoen door zonder ongelukken

De felle zon, zachte poedersneeuw, een adembenemend panorama: de berg roept! Echter, voordat u gaat skiën of snowboarden is het raadzaam om u voor te bereiden op de fysieke inspanningen op de piste. Vermoeide benen, pijnlijke dijen en een stijve rug bederven anders het skiplezier. De bellicon® mini trampoline bereidt u niet alleen optimaal voor op het skiën, maar maakt uw spieren ook geschikt voor andere wintersporten zoals snowboarden of langlaufen.

De piste op zonder blessures met de bellicon®

De piste op zonder blessures met de bellicon®

  • Verminder het risico op letsel tijdens wintersportactiviteiten door te trainen op de bellicon®.

  • De elastische mini trampoline is een ideaal middel ter voorbereiding en opwarming voor geplande "outdoor activiteiten".

  • Het is een uitdagende duurtraining die vriendelijk is voor de gewrichten dankzij de zeer elastische elastiekringen.

  • Gerichte training van de been-, bil- en rompspieren.

Met de bellicon® mini trampoline traint u alle spiergroepen die nodig zijn voor wintersport. Bovendien kunt u zich lekker in uw eigen, warme huis voorbereiden op uw aankomende ski-avontuur. 

goed voorbereid het ski seizoen in

Door de zeer elastische elastiekringen van de bellicon® mini trampoline kunt u alle typische skibewegingen optimaal simuleren: langlaufen, skiën, skiën, buckelen of waggelen - ook in de woonkamer is alles mogelijk en leuk. Met de bellicon® bent u perfect voorbereid op uw volgende skivakantie. 

Train de belangrijke spiergroepen voor het skiën, uw coördinatie en evenwicht. Zo bent u fit en voorbereid voor de pistes. Het is het beste om zes tot acht weken voor uw vakantie te beginnen met trainen en dit twee tot drie keer per week toe doen. De skitraining op de bellicon® is geschikt voor zowel beginners als gevorderden om het winterseizoen veilig door te komen.

10 minuten Ski-training


Skitraining op de bellicon®

Maak u klaar voor de piste! Met deze 10-minuten durende Ski-training op de bellicon® traint u uw hele lichaam. Laat uw spieren alvast wennen en warm op voor u op de latten staat met deze training gegeven voor Remy Draaijer.

Dit vinden klanten

Frank L.

Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan

"Vorig jaar had ik regelmatig kramp in mijn kuit tijdens het joggen. Nu ik in het bezit ben van de bellicon minitrampoline is deze klacht geheel verdwenen. Ik spring ‘ochtends en ’s avonds 15-20 minuten en je merkt direct het resultaat. De conditie is met sprongen vooruit gegaan en je merkt dat je benen veel sterker zijn.

Het springen op de bellicon is niet te vergelijken met het springen op een trampoline met metalen veren. Het springen is veel aangenamer, je krijgt geen klappen meer in je gewrichten, omdat de bellicon een elastieken vering heeft. Het springen op de bellicon is een genot."

Verder lezen

Dit vinden experts

Pianta chiropractor


„In mijn ogen is de bellicon® mini trampoline het beste product voor een doeltreffende duurtraining, want hiermee kan men de negatieve effecten van de schokbelasting vermijden die bij het lopen en joggen altijd optreden."

Verder lezen

train uw „Skispieren“

Volgens het onderzoek over het skiseizoen in 2016 hebben zich maar liefst 65.000 wintersporters zich verwond. In meer dan 90% van de gevallen gaat het daarbij om eenzijdige ongevallen. De knieën geven de meeste problemen voor skiërs. Maar liefst 37% van de blessures opgelopen bij het skiën zijn knieblessures. Daarna komen schouder- en bovenarmblessures met 19%. Onderbeen-, enkel-, en voetblessures zijn ook populair, met 16 procent. Tegen het einde van de dag gebeuren de meeste ongelukken op de berg, die vaak leiden tot knie- en schouderletsels. Door de hoge belasting, zuurstofgebrek en kou worden de spieren moe en afgekoeld. Het risico op letsel neemt toe.

Om de risico's te beperken en verwondingen te voorkomen, is het belangrijk om ruim voor de geplande skivakantie met een passende voorbereiding te beginnen. Belangrijk is daarbij om het evenwicht, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit te trainen. Met de veelzijdige bellicon® kan elk van deze gebieden optimaal worden getraind. Dankzij de unieke elastiekringen en de hoogwaardige mat bereidt de zeer elastische mini trampoline u voor op de ongewone bewegingen op de berg en skiet u blessurevrij door het skiseizoen.

Buckelpisten-Training auf dem bellicon®

Ski-trainingen op de bellicon®

Screenshot aus dem Trainigsvideo, Video Play-Symbol

8 min. Skitraining met Daniel

Screenshot aus dem Trainigsvideo, Video Play-Symbol

10 min. Skitraining met Remy

8 min. Skitraining mit Ian

8 min. Skitraining met Ian

bellicon®: een veelzijdige fitness trampoline

Zou het niet geweldig zijn als sporten geen "moetje" meer is maar simpelweg leuk? Ontdek de bellicon® zelf:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!