Premium weken: Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium – enkel zolang de voorraad strekt. 

‘Bewegen op de bellicon® voelt als hardlopen in diepe sneeuw. Je traint effectief de dij- en bilspieren voor langlaufen en afdalen’. 

Simone, enthousiast wintersporter

De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd
Expertenstimme, Susanne Wiedend

Voorkom ongelukjes in de sneeuw, ga trampolinespringen

Heerlijk, u gaat weer wintersporten! Maar vergeet dan niet om u goed voor te bereiden. Niet ieder lichaam is erop berekend om zomaar een week lang tot actie over te gaan in de sneeuw.  Vermoeide benen, pijnlijke dijen en een stijve rug bederven anders het skiplezier. De bellicon® mini trampoline bereidt u niet alleen optimaal voor op het skiën, maar brengt uw spieren ook in vorm als u gaat snowboarden of langlaufen.

De piste op zonder blessures met de bellicon®

De piste op zonder blessures met de bellicon®

  • Verminder het risico op letsel tijdens wintersportactiviteiten door te trainen op de bellicon®.

  • De elastische mini trampoline is de ideale warming-up voor een weekje in de sneeuw

  • De uitdagende duurtraining is vriendelijk voor de gewrichten dankzij de zeer elastische elastiekringen

  • Train ook gericht de been-, bil- en rompspieren

Met de bellicon® mini trampoline traint u alle spiergroepen die nodig zijn voor wintersport. En daarvoor hoeft u niet eens het huis uit. U doet het gewoon thuis, in korte sessies op het moment dat het u schikt.

Hoe bereidt u zich goed voor op de wintersport?

Met de bellicon® bent u perfect voorbereid op uw volgende skivakantie. Door de zeer elastische elastiekringen van de mini trampoline kunt u alle typische bewegingen optimaal simuleren: langlaufen, skiën, skiën, buckelen of waggelen - ook in de woonkamer is alles mogelijk en leuk. U traint alle belangrijke spiergroepen voor het skiën, uw coördinatie en evenwicht. Zo bent u fit en voorbereid voor de pistes.

Het is het beste om zes tot acht weken voor uw vakantie te beginnen met trainen en dit twee tot drie keer per week toe doen. De skitraining op de bellicon® is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.


10-minuten skitraining


Skitraining op de bellicon®

Veilig het winterseizoen door? Met deze 10-minuten durende skitraining op de bellicon® door health coach Remy Draaijer traint u uw hele lichaam. Laat uw spieren alvast wennen en warm op voor u op de latten staat met deze effectieve oefeningen.

Dit vinden klanten

Frank L.

'Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan'

'Vorig jaar had ik regelmatig kramp in mijn kuit tijdens het joggen. Nu ik in het bezit ben van de bellicon minitrampoline is deze klacht geheel verdwenen. Ik spring ‘s ochtends en ’s avonds 15-20 minuten en merk direct het resultaat. De conditie is met sprongen vooruit gegaan en mijn benen zijn veel sterker.’

Verder lezen

Dit vinden experts

 

Dr. Jean-Paul Pianta, Chiropractic Center Hannover

‘In mijn ogen is de bellicon® mini trampoline het beste voor een doeltreffende duurtraining. Met de bellicon® vermijd je de negatieve effecten van de schokbelasting die bij het lopen en joggen altijd optreden.’

Verder lezen

Hoe voorkomt u blessures in de sneeuw?

Alleen al in 2016 hebben maar liefst 65.000 wintersporters verwondingen of blessures opgelopen. In meer dan 90% van de gevallen gaat het daarbij om eenzijdige ongevallen. In 37% van de gevallen gaat het om de knieën. Daarna komen schouder- en bovenarmblessures met 19%. Onderbeen-, enkel-, en voetblessures zijn ook populair, met 16 procent. Tegen het einde van de dag gebeuren de meeste ongelukken op de berg, die vaak leiden tot knie- en schouderletsels. Door de hoge belasting, zuurstofgebrek en kou worden de spieren moe en afgekoeld. Het risico op letsel neemt toe.

Hoe kunt u de risico's beperken en verwondingen voorkomen? Daarvoor moet u ruim voor de geplande skivakantie met de voorbereiding beginnen. Belangrijk is daarbij om evenwicht, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit te trainen. Met de veelzijdige bellicon® kunt u alles tegelijk trainen. Dankzij de unieke elastiekringen en de hoogwaardige mat bereidt de zeer elastische mini trampoline u voor op de ongewone bewegingen op de berg. Zo skiet u blessurevrij door het skiseizoen!

Buckelpisten-Training auf dem bellicon®

Ski-trainingen op de bellicon®

Screenshot aus dem Trainigsvideo, Video Play-Symbol

8 min. Skitraining met Daniel

Screenshot aus dem Trainigsvideo, Video Play-Symbol

10 min. Skitraining met Remy

8 min. Skitraining mit Ian

8 min. Skitraining met Ian

bellicon®: een veelzijdige fitness trampoline

 

Zou het niet geweldig zijn als sporten geen "moetje" meer is maar simpelweg leuk? Ontdek de bellicon® zelf:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!