‘Ook met de matige belasting van de bellicon® verbrand je effectief vet. Het lijkt misschien niet zwaar, maar trampolinespringen is écht een heel effectieve training voor hart en bloedvaten.’

Andreas Sperber, Chef Fysiotherapie

De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd

Afvallen, maar dan in één keer goed

Wilt u écht een keer van die overtollige kilo’s af? En het liefst op een gezonde manier? Trampolinespringen is er ideaal voor. Het is zelfs twee keer zo effectief om gewicht te verliezen en uw conditie te verbeteren dan hardlopen. Dat bewijst een recente studie in het International Journal of Sports. 

Afvallen met de bellicon

Bekijk hier hoe health coach Remy Draaijer u enthousiast maakt voor een aantal oefeningen

Verantwoord afvallen: zó doet u dat:

  • Verantwoord afvallen mét resultaat is altijd een combinatie van bewegen en gezonder eten
  • Niet voor iedereen is sporten geschikt. Springen op de bellicon® trampoline kan altijd. De schokbelasting van bijvoorbeeld hardlopen is er immers niet
  • Dertig minuten springen is aan te raden als u serieus wilt afvallen
  • De bellicon® maakt van bewegen fun; zo houdt u het langer vol en voorkomt u het jo-jo-effect van veel diëten. Gewoon in uw eigen huis


    De fun factor is vooral een groot pluspunt van de bellicon®.  Als u eenmaal erop staat, dan wilt u er niet meer van af. Dit zorgt ervoor dat u vaker beweegt en het blijft doen. En dat is maar goed ook, want niet intensiteit, maar continuïteit is de sleutel tot succes in de strijd tegen overgewicht.

Trainen op de bellicon®: dé ideale boost voor uw stofwisseling

Zittend verbrand je minder calorieën, dan op de bellicon minitrampoline

Wie wil afvallen, moet calorieën verbranden. Maar dat betekent niet dat u daarvoor continu in beweging moet zijn. Het is veel effectiever om uw stofwisseling op gang te brengen, zodat die 24 uur lang voor u aan het werk blijft. Dat kan met de bellicon® trampoline. Zelfs nadat u al lang van de mat bent, gaat het verbranden van calorieën door. Dat effect kan wel 24 uur duren, laten studies zien!

Hoe verbrand je calorieën?
Calorieën verbranden we de hele dag door. Weinig als we zitten. Veel als we gaan sporten. Maar het is ook belangrijk om de juiste sport te kiezen. Neem bijvoorbeeld wielrennen: uw bovenbenen en een deel van de romp zijn in beweging, de rest van uw lichaam niet. Dat kan effectiever dus: bij trampolinespringen is uw gehele lijf wel in actie. En hoe meer lichaamsdelen meedoen, hoe groter de verbranding.

Tip: Veel energie verbranden betekent niet dat u zich tijdens het sporten helemaal over de kop hoeft te jagen. Integendeel. We weten uit onderzoek dat 10 minuten springen ’s morgens de rest van de dag uw stofwisseling stimuleert.

In de media


bellicon Nederland bij RTL4: Life is Beautiful

Wat zijn de eigenlijk de gezondheidseffecten van de bellicon®? Nieuwsgierige vraag van presentatrice Chimène van Oosterhout. En helder antwoord van health coach Remy Draaijer die tips geeft over springen thuis en op de werkvloer.

Meer in de media

Dit vinden experts


Meer calorieën verbranden met de bellicon®

Vraag het gewoon de deskundigen: bewegen met de bellicon® is geen aanslag op uw gewrichten, want die maken elke keer een zachte landing. Ook gebruikt u al uw spieren. Daardoor komt de stofwisseling nog beter op gang en vliegen de calorieën eraf!

Video bekijken

Dit vinden klanten

Suzanne:

Afvallen gaat gemakkelijker en ik voel mij energieker

"Ik heb heel lang getwijfeld over de kosten. In vergelijking met de minitrampoline met stalen veren die ik tot nu toe gebruikte is het een enorme verbetering. Ik gebruik bellicon met veel plezier. Ik kan meer bewegen op een prettige manier zonder grote impact op mijn knieen. Ook verbrand ik veel meer calorieën. Afvallen gaat daarom gemakkelijker en voel ik mijn energieker. Hierdoor ga ik niet meer naar de sportschool en dat is dan weer kosten- en tijdsbesparend. Ik heb een aantal vriendinnen en mijn zus al geadviseerd om een bellicon aan te schaffen. En ook een collega die te zwaar is om te kunnen sporten vanwege de belasting van de gewrichten. Ik blijf mijn progressie nauwkeurig bijhouden en blijf altijd op zoek naar nieuwe trainingen op de bellicon."

Meer reviews lezen

3 extra redenen om te kiezen voor een bellicon® minitrampoline

1. Altijd een optimale bellicon® voor uw gewicht
De bellicon® is gemaakt voor ieder lichaamsgewicht. U kiest namelijk de elastieksterkte die bij uw gewicht hoort. U bent dus altijd verzekerd van de ideale elasticiteit: niet te hard, niet te zacht.

2. De kwaliteit van ‘made in Germany’
Met een bellicon® trampoline haalt u geen speelgoed in huis, maar een professioneel product. Gemaakt in Duitsland, van hoogwaardige materialen en tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Van de springmat tot het (gepatenteerde) ophangsysteem.

3. Comfortabel en stabiel
De bellicon® is gemaakt van lichtgewicht staal. U kunt ‘m dus gemakkelijk verplaatsen. En toch is de mini trampoline opvallend stabiel. Door de elastische rubberen ringen merkt u ook meteen het comfort.

de BELLICON® MINI TRAMPOLINe Helpt

De bellicon® helpt op verschillende gebieden, ontdek waar de bellicon® u bij kan helpen door op het onderwerp te klikken:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!