op een gezonde manier afvallen

De bouncende oplossing tegen het Jo-Jo-effect

Een recente studie, gepubliceerd in het International Journal of Sports Science, concludeerde dat trampolinespringen twee keer zo effectief is om de conditie te verbeteren en 50% efficiënter is in vet verbranden dan hardlopen. Health Coach Remy Draaijer legt in onderstaande video uit hoe de bellicon® effectief kan helpen bij afvallen en welke oefeningen daarbij aansluiten:

  • Met de juiste combinatie van bewegen en gezonde voeding kunt u op een verantwoorde en effectieve manier afvallen
  • Bouncen op de bellicon® trampoline is bijzonder geschikt, omdat er geen schokbelasting plaatsvindt op de gewrichten
  • Om af te vallen raden wij u aan dagelijks 30 minuten te trainen
  • Laagdrempelig in gebruik, gewoon in uw eigen huis

    De fun factor is vooral een groot pluspunt van de bellicon®.  Als u eenmaal erop staat, dan wilt u er niet meer van af. Dit zorgt ervoor dat u vaker beweegt en het blijft doen. En dat is maar goed ook, want niet intensiteit, maar continuïteit is de sleutel tot succes in de strijd tegen overgewicht.

"Met de gematigde belasting van de bellicon® minitrampoline wordt vet optimaal verbrand en hoewel het niet zwaar lijkt, is het toch een zeer effectieve cardiovasculaire training."

Andreas Sperber, Chef Fysiotherapie

De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd

breng uw stofwisseling op gang

Een bellicon® training is een effective methode om calorieën te verbranden

Zittend verbrand je minder calorieën, dan op de bellicon minitrampoline

Studies tonen aan dat deze speciale vorm van duurtraining de stofwisseling zo sterk stimuleert, dat u calorieën verbrandt zelfs nadat u al lang de mat heeft verlaten. Het effect duurt maximaal 24 uur. Met andere woorden, zelfs wanneer u al bezig bent met andere dingen, of zelfs terwijl u slaapt, is uw metabolisme nog steeds actief. Studies over de effectiviteit van de bellicon® zijn hier te vinden.

Zittend verbrandt u weinig calorieën. Op het moment dat u gaat sporten, bijvoorbeeld door te fietsen verbrandt u plaatselijk calorieën, voornamelijk in de bovenbenen en een gedeelte van de romp. Bewegen op de bellicon® mini trampoline brengt u uw hele lichaam in beweging, waardoor u zeer efficiënt calorieën verbrandt. 

Onze tip: u verbrandt veel energie zonder het gevoel te hebben dat u zich zwaar moet inspannen. Recent onderzoek bevestigt dat slechts 10 minuten lichaamsbeweging in de ochtend uw stofwisseling op een hoger niveau zal houden gedurende de dag.

In de media


bellicon Nederland bij RTL4: Life is Beautiful

Presentatrice Chimène van Oosterhout interviewt Remy Draaijer over de gezondheidseffecten van de bellicon®. Zo vertelt Remy op welke vlakken u de bellicon® thuis kunt inzetten, maar ook op de werkvloer.

Meer in de media

Dit vinden experts


Meer calorieën verbranden met de bellicon®

Belasting van de gewrichten wordt vermeden op de bellicon®, want de beweging die je maakt wordt gebufferd – die wordt zacht gemaakt. Een bijkomend gunstig effect van de bellicon is dat je vrijwel al je spieren gebruikt, waardoor de hele celstofwisseling wordt geactiveerd en je meer calorieën gaat verbranden.

Video bekijken

Dit vinden klanten

Suzanne:

Afvallen gaat gemakkelijker en ik voel mij energieker

"Ik heb heel lang getwijfeld over de kosten. In vergelijking met de minitrampoline met stalen veren die ik tot nu toe gebruikte is het een enorme verbetering. Ik gebruik bellicon met veel plezier. Ik kan meer bewegen op een prettige manier zonder grote impact op mijn knieen. Ook verbrand ik veel meer calorieën. Afvallen gaat daarom gemakkelijker en voel ik mijn energieker. Hierdoor ga ik niet meer naar de sportschool en dat is dan weer kosten- en tijdsbesparend. Ik heb een aantal vriendinnen en mijn zus al geadviseerd om een bellicon aan te schaffen. En ook een collega die te zwaar is om te kunnen sporten vanwege de belasting van de gewrichten. Ik blijf mijn progressie nauwkeurig bijhouden en blijf altijd op zoek naar nieuwe trainingen op de bellicon."

Meer reviews lezen

daarom kiest u voor een bellicon® mini trampoline

Met de zeer elastische bellicon® mini trampoline hoeft u geen concessies te doen aan elasticiteit, ongeacht uw lichaamsgewicht. We hebben de innovatieve elastiekringen in vijf sterkten ontwikkeld, zodat u optimaal kunt profiteren van de vele positieve effecten van de volledige elasticiteit. De bellicon® creëert een onvergelijkbaar harmonieus gevoel van elasticiteit, wat men moet hebben ervaren om het te geloven.

Met elke bellicon® minitrampoline ontvangt u een kwaliteitsproduct "Made in Germany". Dit betekent hoogwaardige materialen en perfecte afwerking tot in het kleinste detail. Het uiterst stabiele en verrassend lichte frame van hoogwaardig staal draagt gemakkelijk tot 200 kg, en in overleg ook daarboven. Het gepatenteerde ophangsysteem met de duurzame springmat en de zeer elastische rubberen elastiekringen zorgen voor extra comfort.

Met de bellicon® haalt u een eersteklas trainingsapparaat in huis dat optimaal en individueel is afgestemd op uw wensen. Voor uw gezondheid en voor een plezierige training.

de BELLICON® MINI TRAMPOLINe Helpt

De bellicon® helpt op verschillende gebieden, ontdek waar de bellicon® u bij kan helpen door op het onderwerp te klikken:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!