Premium weken: Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium – enkel zolang de voorraad strekt. 
EFFECTIEF AFVALLEN MET DE TRAMPOLINE
5 REDENEN: ZO HELPT DE TRAMPOLINE VAN BELLICON JE PERFECT BIJ HET AFVALLEN

 • Gewenst gewicht - door gerichte training, de gemakkelijkste en meest comfortabele manier om eindelijk af te vallen

 • Zacht voor de gewrichten - met effectieve training van het hele lichaam, zonder extra pijn of belasting

 • Plezier bij het afvallen - afvallen op de bellicon® is puur plezier en fitness met een funfactor

 • Geschikt voor alledaags gebruik - slechts 10 minuten per dag verhoogt jouw conditie en helpt je sneller calorieën te verbranden

 • Individueel trainingsplan - train alleen of samen, in je eigen tempo en zoals jij het wilt op ons online trainingsplatform bellicon Home

Afvallen met de trampoline

MET PLEZIER AFVALLEN

Wil je vet verbranden en ben je op zoek naar motiverende trainingen?

Met de bellicon® vind je een gemakkelijke manier om meer lichaamsbeweging te krijgen. Begin je training thuis op een ongecompliceerde manier. Zelfs korte oefeningen stimuleren je metabolisme en verbeteren je uithoudingsvermogen. In het begin is gewoon bouncen of ter plaatse lopen voldoende.

Een training op de trampoline is gemakkelijk, leuk en verbrandt calorieën. Door de verandering van de zwaartekracht op de bellicon® worden alle spieren afwisselend aangespannen en ontspannen. Daarom is e trampolinespringen en zeer effectieve cardiotraining die het hele lichaam aan het werk zet. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet leidt regelmatige trampolinetraining al snel tot de eerste resultaten.

JOUW TRAINING VOOR THUIS

Ben je op zoek naar een alomvattende home-workout die effectief en leuk is?

Dan kunnen wij je daarbij helpen. Niet opgeven is het motto. Laat je thuis begeleiden en motiveren door ons opgeleid team van trainers om met succes en veel plezier af te vallen. Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind je voor elk fitnessniveau een scala aan trainingsideeën van gecertificeerde trainers en fysiotherapeuten.

Dit is waar je op moet letten bij het trainen:

 • Verhoog de trainingsintensiteit langzaam en stap voor stap

 • Probeer minstens 3 keer per week te trainen

 • Stimuleer je metabolisme met een korte training in de ochtend

 • Drink voldoende water voor en na de training

 • Eindig je training met een korte cooldown zodat je bloedsomloop kan herstellen

Meer informatie over bellicon Home

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN EN EXPERTS

Monika Hagedorn
klant

“Op mijn 55e wilde ik me weer fit voelen zonder pijn. Vandaag, na twee en een halve maand, ben ik acht kilo afgevallen en heb geen pijn meer in mijn hielen, rug of nek. ...”

Andreas Sperber
 Leidinggevende fysiotherapeut

“Met de matige belasting op de bellicon® wordt vet optimaal verbrand en hoewel de training subjectief niet erg inspannend lijkt, is het een zeer effectieve cardiovasculaire training. ... ”

WAT ZEGGEN EXPERTS OVER TRAINEN MET DE BELLICON?

Afvallen met de mini trampoline

Hoe sterk is de trainingsintensiteit bij oefeningen op de trampoline?

In een onderzoek van de Universiteit van Basel zijn verschillende oefeningen op de minitrampoline van bellicon® onderzocht. De resultaten van het onderzoek tonen aan, dat een minitrampoline effectief kan worden gebruikt voor een breed scala aan verschillende trainingsintensiteiten. De minitrampoline is daardoor uitstekend geschikt voor mensen met eender welk fitnessniveau. Ze is effectief, veilig en de intensiteit kan individueel worden aangepast.

Is trampolinespringen effectiever dan hardlooptraining?

In een studie in de International Journal of Sports Science werd trainen op een minitrampoline vergeleken met een normale hardlooptraining. De resultaten lieten duidelijk zien, dat de deelnemers aan het onderzoek meer lichaamsvet verloren door te trainen op de trampoline, dan tijdens een hardlooptraining. Ook andere voordelen werden bij het trainen met de minitrampoline bevestigd.

ONZE AANBEVELING: DE BELLICON PLUS

Gezond afvallen met de juiste minitrampoline

 • Meer veiligheid en balans: de T-bar biedt veiligheid voor beginners of kan door gevorderde gebruikers worden gebruikt voor springoefeningen

 • Kies een harder springoppervlak: sterkere elastiekringen zorgen ervoor dat je sneller bouncet en laten je niet te diep wegzakken in de springmat

 • Wees je zwakkere zelf te slim af: een bellicon® met schroefpoten berg je minder snel op en herinnert je regelmatig aan je trainingssessie. Geef niet op. Veel plezier!