‘Voor mij is de bellicon® minitrampoline ideaal voor een doeltreffende duurtraining Je vermijdt de negatieve schokbelasting die je wel hebt bij hardlopen en joggen.’

Dr. Jean-Paul Pianta, preventiedeskundige
De bellicon® mini trampoline in 2 minuten uitgelegd

Verbeter de conditie van uw hart op de bellicon®

Alle artsen zijn het eens over wat het beste is voor uw hart en bloedvaten: bewegen. En wat is er nu makkelijker en leuker dan een cardiotraining op de bellicon® trampoline?

  • Regelmatig bewegen is het middel voor een gezond hart- en vaatstelsel
  • U hoeft geen topatleet te worden; korte workouts op de bellicon® zijn al voldoende
  • In één beweging activeert u maar liefst 656 spieren
  • En… bewegen was nog nooit zo leuk!


Voorkom een hoge bloeddruk
Elk jaar overlijden in Nederland duizenden mensen aan een beroerte of hartaanval, door de gevolgen van een te hoge bloeddruk. Daarmee is het een echte sluipmoordenaar, omdat herkenbare symptomen meestal achterwege blijven. Er lijden veel meer mensen aan hoge bloeddruk, zonder dat ze het zelf weten. Gelukkig is er iets te doen aan die hoge bloeddruk: gezonder eten, op uw gewicht letten en vooral voldoende bewegen. Sportief bezig zijn verbetert de kracht en het herstelvermogen van uw hartspier, de slagaders en de bloedvaten. En dat is weer essentieel voor een gezond hart- en vaatstelsel.

Gratis 1 maand trainen

 

bellicon heeft een eigen videoplatform om nog meer uit de training te halen

Als u nu een bellicon® koopt, krijgt u GRATIS voor 1 maand een abonnement op ons eigen videoplatform. Daarop vindt u maar liefst 200 verschillende workouts op de mini trampoline. Dat maakt het bellicon® videoplatform een unieke virtuele trainer die u helpt alles uit uw training te halen wat erin zit.

Meer informatie

Dit vinden experts

Andreas Sperber


'Zeer effectieve cardiotraining'

‘Het lijkt misschien niet vermoeiend, maar trainen op de bellicon® is wel degelijk heel effectief voor hart en bloedvaten. De trampoline  is voorzien van elastieken voor een soepele, zachte training. Vooral oudere mensen kunnen daardoor zonder gevaar op de trampoline oefenen.’

Verder lezen 

Dit vinden klanten

Anneke.:

'Ik heb geen hartkloppingen meer!'

"Tot ik vorig jaar begin januari spontaan hartkloppingen kreeg en wel 1200 overslagen per uur, medicatie dus, ondanks de medicatie kwamen ze 's avonds toch om de hoek. Wij dachten wij schaffen een Bellicon aan, kan ik binnen sporten. Iedere dag doe ik de workout van 20 min en 1 keer in de week de 40 min van Rémy, ik heb de bellicon nu 6 weken en geen hartkloppingen meer. Vandaag weer hardgelopen supertijd en het is nu avond en GEEN HARTKLOPPINGEN. Toeval of niet de bellicon gaat nooit de deur meer uit."

Meer reviews lezen

Grafische Dartstellung von drei Sportlern, die unterschiedliches Trainieren: Herzkreislauftraining, Krafttraining, Training der Beweglichkeit und des Gleichgewichts

Lichaamsbeweging, hartstikke gezond

Lichaamsbeweging is een van de beste manieren om u te beschermen tegen hart- en vaatziekten. Dat zegt de Hartstichting. En het grote voordeel is: u kunt op elke leeftijd beginnen. Deze drie soorten oefeningen zijn daarvoor het beste:

  • Oefeningen om uw cardiovasculaire systeem te versterken (aerobe training
  • Oefeningen om uw lichaam te versterken (krachttraining
  • Oefeningen om uw flexibiliteit en uw evenwichtsgevoel te verbeteren


Wist u dat er één apparaat is waarmee u die drie oefeningen combineert? Dat is de bellicon®!

Versterk 656 spieren in één sprong

Wat is precies het geheim van de bellicon® minitrampoline? Dat is vooral het unieke ontwerp, in het bijzonder het elastieksysteem. Met elke sprong activeert u daarmee 656 (!) verschillende spieren. Ook stimuleert u tegelijkertijd uw hart, longen en botten. Terwijl u ontspannen op en neer springt, komen er dus heel veel krachten vrij. Zo ervaart uw lichaam bij het neerkomen tot wel vier keer zoveel zwaartekracht als normaal. Zonder dat gewrichten eronder lijden!

De beweging zuivert uw cellen en stimuleert uw lichaam om voedingsstoffen op te nemen. Tegelijkertijd voert uw lymfestelsel meer afvalstoffen, bacteriën en afgestorven cellen af. Zo wordt u uw lichaam van top tot teen gereinigd. En alsof dat nog niet genoeg is, verbetert trainen op de bellicon® ook uw immuumsysteem en versterkt het uw cellen.

Al uw spieren, organen en cellen profiteren van de oefeningen op de bellicon®. Vandaar dat u zich na de training als herboren voelt.

Eine junge blonde Frau trainiert auf ihrem bellicon®
Eine Frau trainiert auf dem bellicon®, daneben wird eine Uhr angezeigt

Hoe vaak en hoe lang moet u trainen?

Gezondheidsinstellingen adviseren om vijf keer per week een half uur aan aerobic of cardiotraining te doen. Maar ook door  iets minder te trainen voelt u zich al een stuk gezonder. Hoe lang u precies moet trainen, is natuurlijk afhankelijk van uw eigen gezondheid en fysieke toestand. Vraag u uw huisarts om het meest geschikte trainingsprogramma voor u te bepalen, zeker als u hartproblemen heeft.

Door de matige intensiteit is trainen op een bellicon® geschikt voor iedereen. Ongeacht leeftijd, gewicht en conditieniveau. Zorg er wel voor dat u het trainingsschema goed opbouwt. Elke dag een cardiotraining van een paar minuten is genoeg om uw gezondheid, uw welzijn en dus de kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren.

De BELLICON® MINI TRAMPOLINe helpt

Regelmatig trainen op de bellicon® mini trampoline heeft tal van positieve effecten op het hele lichaam. Bouncen op dit apparaat versterkt niet alleen effectief het cardiovasculaire systeem en alle spieren, maar activeert ook het metabolisme van elke cel. De gematigde beweging op de bellicon® bevordert ook de zelfherstellende functies van het lichaam. Dit heeft op zijn beurt weer positieve effecten op een aantal van onze beschavingsziekten:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!