Premium weken: Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium – enkel zolang de voorraad strekt. 

4 redenen om een bellicon® te kopen

In elke leeftijdsfase is bewegen van essentieel belang. Als kind zorgt bewegen ervoor dat ons lichaam tot ontwikkeling komt. En eenmaal op leeftijd hebben we het nodig om sterk en gezond te blijven.

Helaas worden mensen steeds minder actief naarmate de jaren gaan tellen. Naar schatting krijgt slechts één op de zes mensen van 65 jaar en ouder voldoende lichaamsbeweging. En dat terwijl regelmatig trainen juist voor ouderen zo belangrijk is.

  • Bewegen op de bellicon® minitrampoline verbetert uw balans en coördinatie.
  • Effectieve training van de tussenwervelschijven en gewrichtenzorgt dat deze soepel blijven
  • Sportief bezig zijn houdt de botten sterk, wat het risico op breuken verkleint
  • In beweging blijven vermindert de kans op bepaalde ouderdomsziekten

Training op de bellicon® versterkt alle spiergroepen, stimuleert uw stofwisseling en verbetert uw flexibiliteit en evenwichtsgevoel zonder uw gewrichten te zwaar te belasten. En het beste: u voelt zich beter door het bewegen op de mini trampoline. En u kunt het in uw eigen tempo doen: elk tempo is goed!

Zelfs met de eenvoudigste training op de bellicon® behaalt u opvallende resultaten. Rustig op en neer bouncen is al genoeg. U gebruikt dan de elasticiteit van de trampoline zonder uw voeten los te maken van de mat.

Valpreventie in verzorgingshuizen met de bellicon®

Ook verzorgingshuizen zijn enthousiast over het gebruik van de mini trampoline. Onze coaches begeleiden ouderen bij het oefenen op de bellicon® om samen te werken aan hun balans en coördinatie. Precies de twee voorwaarden die belangrijk zijn bij valpreventie!

Meer weten over balans

Oefenvideo's voor senioren

Bij aankoop van een bellicon® mini-trampoline krijgt u 1 maand gratis toegang tot het bellicon® Home platform. Hierop vindt u allemaal video’s met voorbeelden van oefeningen. Zo kiest u zelf de training die u plezierig vindt.

Meer weten over bellicon® Home

Dit vinden klanten

A.C. Kouer

‘Ik háát de sportschool!’

“Ik ben een sportieve dame van 65 met veel chronische aandoeningen waar ik flink tegen moet vechten. Eén van deze gevechten heb ik dit jaar gewonnen dankzij mijn speurtocht naar een vorm van beweging waar ik niet voor naar een sportschool moet, want dat haat ik. …  Ik kwam terecht op de website van bellicon® en heb me verder verdiept in deze vorm van beweging. Nu het goede nieuws: na 8,5 maand lichte training op de bellicon® mini-trampoline is mijn BMD (bot minerale dichtheid) behalve stabiel gebleven, waar ik al heel blij mee zou zijn, zelfs toegenomen. …” Verder lezen

in beweging blijven

Ook als de jaren gaan tellen

Lichaamsbeweging is onmisbaar voor de mens. Als we kind zijn helpt bewegen ons lichaam om zich gezond te ontwikkelen. En worden we volwassen, dan hebben we die beweging nog steeds nodig om fit en gezond te blijven. Maar hoe ouder we worden, hoe minder sportief we zijn. Terwijl een beetje actie ook dán hard nodig is.

De American Heart Association is er heel duidelijk over: ‘Met het ouder worden neemt de lichaamsbeweging af. Bijna 40 procent van de 55-plussers beoefent geen sport. Maar vooral voor ouderen is regelmatige lichaamsbeweging belangrijk: het voorkomt osteoporose en de daarmee gepaard gaande botbreuken. Ook vermindert beweging het risico op het ontwikkelen van een groot aantal ouderdomsziekten.’

Eine ältere Frau trainiert auf einem bellicon® mit Haltestangen

Blijf langer gezond, houd uw lichaam soepel

Regelmatig bewegen is niet alleen goed om uw lichaam in conditie te houden. Het helpt ook mee bij het op peil houden van de gezondheid. De bellicon® geeft precies die impulsen die zo belangrijk zijn voor het soepel functioneren van uw lichaam en organen. Als u regelmatig de trampoline gebruikt, merkt u op veel manieren wat het effect is op uw gezondheid.

Het is nooit te laat om lichaam en geest te trainen

Fitnessgoeroes, atleten, artsen, fysiotherapeuten en gezondheidsinstituten noemen de bellicon® de beste mini trampoline ter wereld. Natuurlijk zijn we blij met dat enthousiasme van experts. Hun waardering laat zien dat we aan onze hoge eisen hebben kunnen voldoen. En dat de inspanning die we hebben geleverd, vruchten heeft afgeworpen. 


Er zijn veel goede redenen voor het succes van de bellicon®. Gaat u er even rustig voor zitten: de hoogwaardige productie in Duitsland met eerste klas materialen, het therapeutisch doordachte ontwerp, de gedetailleerde afwerking, de duurzaamheid, het gebruiksgemak, de elastiekringen, de stabilibiteit en elasticiteit en nog veel meer. Helaas kan het belangrijkste argument voor een bellicon® niet in woorden worden gebracht: de glimlach op uw gezicht. Die ervaart u elke dag opnieuw!


Eine ältere Dame sitzt auf dem bellicon®

Wat onze gebruikers over de bellicon® zeggen

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Rita

‘Een gemakkelijke manier om gezond te blijven’

‘Tijdens onze laatste vakantie aan de Turkse Rivièra had het hotel een aantal bellicon® mini trampolines. Zo kwamen we gemakkelijk aan onze beweging. Eenmaal thuis hebben we ook een bellicon® besteld. Het is dé manier voor ons om gezond en fit te blijven, zelfs op onze hoge leeftijd (79 en 71 jaar).’

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Sabine (75)

Helpt bij lymfoedeen en fibromyalgie

‘Ik gebruik mijn bellicon® al ruim twee maanden, elke dag twee tot drie keer vijf minuten. Mijn benen, die door een lymfoedeem gezwollen zijn, werden weer slanker na de eerste paar dagen. Mijn fibromylagiepijn wordt ook verlicht door het bouncen. Het is zeer aan te bevelen!’

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Erika 

‘Ik kan weer op één been staan!’

‘Ik ben 69 jaar oud, leef alleen en wil daarom mijn spierkracht niet laten verslappen. Ik gebruik de bellicon® dagelijks gedurende minstens 15 minuten, gevolgd door stretchoefeningen. Nu zie ik duidelijk dat de spieren in mijn kuiten verbeteren: ik kan weer op één been staan!’


Alle klantervaringen

De BELLICON® MINI TRAMPOLINe helpt

Regelmatig trainen op de bellicon® mini trampoline heeft tal van positieve effecten op het hele lichaam. Bouncen op dit apparaat versterkt niet alleen effectief het cardiovasculaire systeem en alle spieren, maar activeert ook het metabolisme van elke cel. De gematigde beweging op de bellicon® bevordert ook de zelfherstellende functies van het lichaam. Dit heeft op zijn beurt weer positieve effecten op een aantal van onze beschavingsziekten:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!