Gute Gründe für ein bellicon®

In elke leeftijdsfase is bewegen van essentieel belang. Als kind zorgt dit ervoor dat uw lichaam tot ontwikkeling komt. En eenmaal op leeftijd heeft u het nodig om sterk en gezond te blijven.

Helaas worden mensen steeds minder actief naarmate de jaren gaan tellen. Naar schatting krijgt slechts één op de zes mensen van 65 jaar en ouder voldoende lichaamsbeweging. En dat terwijl regelmatig trainen juist voor ouderen zo belangrijk is.

  • Bewegen op de bellicon® mini-trampoline verbetert uw balans en coördinatie.
  • Effectieve training van de tussenwervelschijven en gewrichten, wat ervoor zorgt dat deze soepel blijven.
  • Houdt de botten sterk, wat het risico op breuken verkleint.
  • In beweging blijven vermindert de kans op bepaalde ouderdomsziekten.


Training op de bellicon® versterkt alle spiergroepen, stimuleert uw stofwisseling en verbetert uw beweeglijkheid en evenwichtsgevoel zonder uw gewrichten te zwaar te belasten. En het beste: het zorgt ervoor dat u zich goed voelt. Daarbij kunt u het op uw eigen tempo doen.

Zelfs met de eenvoudigste training op de bellicon® behaalt u verbluffende resultaten. Dit doet u door rustig op-en-neer te bouncen. Hierbij gebruikt u de elasticiteit van de trampoline zonder uw voeten los te maken van de mat.

Valpreventie in bejaardentehuizen

bellicon gaat regelmatig langs bij bejaardentehuizen. Onze coaches begeleiden de bejaarden op de bellicon® om samen te oefenen aan hun balans en coördinatie. Dit alles staat in het teken van valpreventie.

Meer weten over balans

Oefenvideo's voor senioren

Bij aankoop van een bellicon® mini-trampoline krijgt u 2 maanden gratis toegang tot het bellicon® Home platform. Hierop staan allerlei oefenvideo's ter beschikking.

Meer weten over bellicon® Home

Dit vinden klanten

A.C. Kouer

“Ik ben een sportieve dame van 65 met veel chronische aandoeningen waar ik flink tegen moet vechten. Eén van deze gevechten heb ik dit jaar gewonnen dankzij mijn speurtocht naar een vorm van beweging waar ik niet voor naar een sportschool moet, want dat haat ik. …  Ik kwam terecht op de website van bellicon® en heb me verder verdiept in deze vorm van beweging. Nu het goede nieuws: na 8,5 maand lichte training op de bellicon® mini-trampoline is mijn BMD (bot minerale dichtheid) behalve stabiel gebleven, waar ik al heel blij mee zou zijn, zelfs toegenomen. …” Verder lezen

blijf in beweging

Lichaamsbeweging is onmisbaar voor de mens. In de kindertijd en adolescentie helpt het ons bij een gezonde lichamelijke ontwikkeling. Op volwassen leeftijd hebben we het nodig om fit en gezond te blijven. Maar helaas, naarmate we ouder worden, gaan we steeds minder bewegen.

De American Heart Association beschrijft het als volgt: "Met het ouder worden neemt de lichaamsbeweging af. Bijna 40 procent van de 55-plussers geeft aan geen sport te beoefenen. Maar regelmatige lichaamsbeweging is vooral belangrijk voor ouderen: het voorkomt osteoporose en de daarmee gepaard gaande botbreuken en vermindert het risico op het ontwikkelen van een groot aantal ouderdomsziekten".

Eine ältere Frau trainiert auf einem bellicon® mit Haltestangen

doe iets goeds voor uw gezondheid

Regelmatig bewegen is natuurlijk niet alleen belangrijk voor fitness en lichaamsbeweging, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan het op peil houden van de gezondheid. De bellicon® geeft precies die impulsen die zo belangrijk zijn voor het soepel functioneren van uw lichaam en organen - en die helaas vaak schaars zijn in onze moderne levensstijl. Consistente training op de bellicon® kan op vele manieren een enorm positief effect hebben op uw gezondheid:

MET DE BELLICON® TRAINT U LICHAAM EN GEEST

(Daarvoor is het nooit te laat!)

Fitnessguru's, atleten, artsen, fysiotherapeuten en gezondheidsinstituten noemen de bellicon® de beste minitrampoline ter wereld. De hoge waardering van de experts en de positieve feedback van onze klanten maken ons erg blij, want het laat zien dat we aan onze hoge eisen hebben kunnen voldoen. En dat de inspanning die we hebben geleverd, vruchten heeft afgeworpen. 

Er zijn niet één, maar veel goede redenen voor het succes van de bellicon®: Vervaardigd in Duitsland, doordachte functionaliteit, een trampoline op maat, hoogwaardige materialen, therapeutisch goed doordacht, Oeko-Tex, compromisloze afwerking, geen piepen of kraken, esthetiek, duurzaamheid, levensvreugde, geteste kwaliteit, gemakkelijk in gebruik, milieuvriendelijk, hoogwaardig staal, elastisch elastiekringsysteem, onderzoek & ontwikkeling, mooi design, leuke kleuren, meer dan 1.500 configuratie mogelijkheden, stabiliteit, optimale sprong amplitude, superieure elasticiteit...

Helaas kan het belangrijkste argument voor een bellicon® niet in woorden worden gebracht: de glimlach op uw gezicht. Ervaar het elke dag opnieuw!

Eine ältere Dame sitzt auf dem bellicon®

klantervaringen

Wat anderen over de bellicon® zeggen

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Rita

Geweldig voor de gezondheid op hoge leeftijd!

„Tijdens onze laatste vakantie aan de Turkse Rivièra (79 en 71) had het hotel een aantal bellicon® mini trampolines en dus zo kwamen we gemakkelijk in beweging. Eenmaal thuis hebben we uiteindelijk een bellicon® besteld. Het is een gemakkelijke manier voor ons om gezond en fit te blijven, zelfs op onze hoge leeftijd".

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Sabine (75)

Helpt bij lymfoedeen en fibromyalgie

„Ik gebruik mijn bellicon® al 2 ½ maand, 2-3 keer per dag gedurende 5 minuten. Mijn benen, die door een lymfoedeem gezwollen zijn, werden weer slanker na de eerste paar dagen. Mijn fibromylagiale pijn wordt ook verlicht door het bouncen. Het is gewoon prachtig en zeer aan te bevelen!“

Icon für eine weibliche Kundenstimme

Erika 

Bescherming tegen ouderdomsklachten

„Ik ben 69 jaar oud, leef alleen en wil daarom mijn spierkracht niet laten verslappen. Ik gebruik de bellicon® dagelijks gedurende minstens 15 minuten, gevolgd door stretchoefeningen. Nu zie ik duidelijk dat de spieren in mijn kuiten  zijn verbeterd, omdat ik weer op één been kan staan..”


Alle klantervaringen

De BELLICON® MINI TRAMPOLINe helpt

Regelmatig trainen op de bellicon® mini trampoline heeft tal van positieve effecten op het hele lichaam. Bouncen op dit apparaat versterkt niet alleen effectief het cardiovasculaire systeem en alle spieren, maar activeert ook het metabolisme van elke cel. De gematigde beweging op de bellicon® bevordert ook de zelfherstellende functies van het lichaam. Dit heeft op zijn beurt weer positieve effecten op een aantal van onze beschavingsziekten:

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon® vandaag!