GENIET LANGER VAN HET LEVEN

Het is nooit te laat om vitaler te worden

In elke leeftijdsfase is bewegen van essentieel belang. Als kind zorgt dit ervoor dat uw lichaam tot ontwikkeling komt. En eenmaal op leeftijd heeft u het nodig om sterk en gezond te blijven.


  • Bewegen op de bellicon® mini-trampoline verbetert uw balans en coördinatie.
  • Effectieve training van de schijven en gewrichten, wat ervoor zorgt dat deze soepel blijven.
  • Houdt de botten sterk, wat het risico op breuken verkleint.
  • In beweging blijven vermindert de kans op bepaalde ouderdomsziekten.

Helaas worden mensen steeds minder actief naarmate de jaren gaan tellen. Naar schatting krijgt slechts één op de zes mensen van 65 jaar en ouder voldoende lichaamsbeweging. En dat terwijl regelmatig trainen juist voor ouderen zo belangrijk is.

Valpreventie in bejaardentehuizen

bellicon gaat regelmatig langs bij bejaardentehuizen. Onze coaches begeleiden de bejaarden op de bellicon® om samen te oefenen aan hun balans en coördinatie. Dit alles staat in het teken van valpreventie.

Meer weten over balans

Oefenvideo's voor senioren

Bij aankoop van een bellicon® mini-trampoline krijgt u 3 maanden gratis toegang tot het bellicon® Home platform. Hierop staan allerlei oefenvideo's ter beschikking.


Meer weten over bellicon® Home

Dit vinden klanten

A.C. Kouer

“Ik ben een sportieve dame van 65 met veel chronische aandoeningen waar ik flink tegen moet vechten. Eén van deze gevechten heb ik dit jaar gewonnen dankzij mijn speurtocht naar een vorm van beweging waar ik niet voor naar een sportschool moet, want dat haat ik. …  Ik kwam terecht op de website van bellicon® en heb me verder verdiept in deze vorm van beweging. Nu het goede nieuws: na 8,5 maand lichte training op de bellicon® mini-trampoline is mijn BMD (bot minerale dichtheid) behalve stabiel gebleven, waar ik al heel blij mee zou zijn, zelfs toegenomen. …” Verder lezen

Springen als een kind

Je bent zo oud als je je voelt

Advies bij het samenstellen van uw BELLICON® 

Voor een optimale workout om uw doelstellingen te bereiken adviseren wij de bellicon® Classic met een diameter van minimaal 112cm. Op deze manier heeft u voldoende ruimte om al uw oefeningen te kunnen doen. Kies voor schroefpoten als uw bellicon® op één plek kan blijven staan, vouwpoten zijn ideaal als u hem snel en gemakkelijk wilt opbergen. Kies zelf uw lievelingskleur elastieken uit, of een kleur die mooi bij uw interieur past. 

De optimale elastieksterkte is afhankelijk van uw gewicht. U kunt via onze elastieksterkte configurator de juiste sterkte berekenen. Als u de tabel raadpleegt, kies dan voor de "health bounce". ...

Voor uw veiligheid adviseren wij u om een of twee veiligheidssteunen toe te voegen aan uw bellicon®. Deze kunnen u ondersteunen wanneer u op en af de bellicon® stapt. Vooral voor zij die zich instabiel voelen zijn de veiligheidssteunen een must.

Geniet van een gezonder, vitaler en energieker leven met de bellicon®. 

Geweldige trainingen voor senioren op de bellicon®

Een 15 minuten workout op de bellicon, video play clip

Een 15 minuten workout op de bellicon

Een 10 minuten workout voor beginners

Een 10 minuten workout voor beginners

Een 12 minuten stretch workout

Een 12 minuten stretch workout