'S WERELDS BESTE MINI TRAMPOLINE: DE BELLICON®

Vele positieve effecten op lichaam en geest, gewoon bij u thuis

De bellicon® mini trampoline activeert uw lichaam op alle fronten, door het regelmatige op en neer bewegen. Hierdoor traint het alle 656 spieren, versterkt het hart, bloedsomloop en immuunsysteem, ontspant, verbetert de concentratie en vergroot het zelfhelend vermogen van uw lichaam. In het menu item gezondheid vindt u meer informatie over de verbazingwekkende effecten van het trampolinespringen.  

Jaren van ontwikkeling en voortdurende verbetering hebben een bijzondere elastiektechniek opgeleverd. Hierdoor is onze minitrampoline fluisterstil en bijzonder elastisch. De unieke, internationaal gepatenteerde vering van de bellicon® ziet er niet alleen anders uit dan trampolines voor in huis met stalen veren, maar zorgt er door de elastiekringen ook voor dat u diep en geleidelijk wordt opgevangen, in plaats van kort en abrupt. Hierdoor vind er geen schokbelasting plaats op het lichaam. Dit is waarom de bellicon® mini trampoline ook regelmatig bij gezondheidsspecialisten te vinden is zoals fysiotherapeuten, personal trainers, bewegingsspecialisten, enz. De bellicon® wordt ook voor een optimale revalidatie gebruikt dankzij de combinatie van evenwichts- en krachtsoefeningen. 

wat anderen over de bellicon® zeggen

Reviews van klanten

bellicon ervaringen van klanten

Waarom men gek is op zijn of haar bellicon®

De bellicon® voldoet aan uiteenlopende behoeften en voor veel van onze klanten is het de oplossing voor hun individuele klachten en gezondheidsdoelstellingen.

Ga naar de klanten reviews

Reviews van professionals

Professionals over hun ervaringen met de bellicon

Wat professionals zeggen over de bellicon®

Een verscheidenheid van experts uit verschillende vakgebieden zijn overtuigd van de werking van de bellicon. Van bekkentherapeuten en oedeem therapeuten tot osteopaten.

Ga naar de reviews van professionals

bellicon® in de media

bellicon® in de media

Verschillende TV-programma's, kranten, blogs en tijdschriften hebben de bellicon® getest. Lees via de links hieronder wat ze vinden.

Ga naar de media berichten

Ga naar de TV uitzendingen

de bellicon® is er voor iedereen, voor elke leeftijd en elk trainingsdoel

Fitness oefeningen op de bellicon voor vrouwen

Ontdek de vijf kwaliteiten van de bellicon® op fitness gebied: kracht, cardio, flexibiliteit, evenwicht en ontspanning.

Fitness en gezondheid voor vrouwen
Senioren op de bellicon, oude mevrouw

Wist u dat bewegen op de bellicon® vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Zo is de training geschikt voor alle leeftijden.

Gezondheidsvoordelen voor senioren
bellicon kwaliteit

Het bijzondere aan de bellicon®

Met de bellicon® gebruikt u de zwaartekracht in uw voordeel. Bij elke sprong ervaart u zowel volledige gewichtloosheid als extreme zwaartekracht. Door het unieke ontwerp van onze minitrampoline profiteert uw lichaam optimaal van elke sprong, terwijl de schok van het neerkomen zoveel mogelijk wordt opgevangen. Bewegen op harde oppervlakken zorgt voor een belasting op de gewrichten en ligamenten. Ook op een conventionele trampoline met metalen veren is deze belasting nog steeds voelbaar. In tegenstelling tot beweging op de zachte bellicon® dankzij de gepatenteerde bungee elastieken.

Bovendien geniet u bij bellicon van de beste service en garantie. Duizenden klanten gingen u voor!

bellicon gezondheidsvoordelen

De gezondheidsvoordelen van bewegen op de bellicon®

Door het zachte op en neer bewegen op de bellicon® worden uw cellen en spieren optimaal getraind. Door de beweging worden endorfines aangemaakt, waar je blij van wordt. Een verhoogde spieractiviteit zorgt voor een zachte celmassage en een metabolisme boost. Doordat alle spieren tegelijkertijd aan het werk zijn, kunt u effectief vet verbranden. De beweging ontgift het lichaam effectief en verhoogt de lymfestroom. Botten, rugspieren en tussenwervelschijven worden versterkt door middel van een zachte massage. Bovendien worden de dieper gelegen spieren geactiveerd door het bouncen, ideaal voor het opbouwen van kracht, conditie en balans. Meer weten over de positive gezondheidseffecten? Klik hier.

bellicon fitness

Een veelzijdige training

Met de bellicon® kom je in vorm! Door Power Training: doelgerichte spieropbouw en intensieve vetverbranding. Door Cardio Training: effectieve cardiovasculaire training zonder druk op de gewrichten. Flexibiliteit: betere mobiliteit door te bouncen. Balans: train uw coördinatie. Relax: volledige ontspanning aan het einde van uw training. En dat allemaal met één apparaat.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!