kies uw bellicon® trainingsles

Beeld met een overzicht van drie bellicon trainingen: bellicon Move, bellicon Bounce en bellicon Circle


Geen enkele trainingsvorm is zo divers als een training op een bellicon® mini-trampoline. Het team van bellicon® experts heeft hun mini-trampoline heruitgevonden door middel van een set trainingsregimes. Deze trainingen zijn gecategoriseerd in verschillende programma's ofwel trainingslessen, namelijk: 'Move', 'Bounce' en 'Circle'.

Selecteer een training of vind een trainersopleiding

Beeld van drie vrouwen die op de bellicon mini-trampoline trainen

De bellicon® trainingen

Bij bellicon® bieden wij diverse trainingslessen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden van verschillende intensiteit. Deze trainingen staan voor gezondheidsgerichte beweging, waarbij uw uithoudingsvermogen verbetert, uw conditie verbetert, uw lichaamshouding wordt verbeterd en u uw gewicht kunt beheersen. Bewegen op de bellicon® brengt meerdere positieve effecten op lichaam en geest, op een ontzettend leuke en speelse manier.  

Wilt u een les meedoen? Vind hier de les die aansluit bij uw doelstelling. 

beeld van nieuwe coachen tijden een opleiding van de bellicon Academy

Word trainer met de bellicon® Academy

Wilt u bellicon® plezier verspreiden en de verschillende gebruiksmogelijkheden van de bellicon® ontdekken? De bellicon® Academy biedt verschillende opties om uw kennis van onze holistische trainingsfilosofie te vergroten en om daarnaast verschillende voordelen van het bellicon® opleidingsconcept in het algemeen te ervaren.

Nu is de tijd om bellicon® trainer te worden!

Ga naar de bellicon® Academy