LEVERINGSGEBIEDEN (LANDEN) EN BETAALWIJZEN

Laatst aangepast: januari 2019

1. De verkoper zal leveringen uitvoeren, met inachtneming van de bepalingen van deel 2 hieronder - aan kopers in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Slowakije, Slovenië en Spanje. De verzendkosten voor leveringen naar deze landen staan hieronder vermeld.

2. Als een klant geïnteresseerd is in levering aan een land dat niet in sectie (1) hierboven is vermeld, kan hij / zij een aanbod van de verkoper vragen via de telefoon, via fax of e-mail. Na ontvangst van het verzoek, zal de verkoper een aanbod doen aan de klant per e-mail, fax of brief. Een overeenkomst wordt alleen gesloten als de klant dit aanbod accepteert.

3. De verkoper levert aan de klanten op verzoek van de klant en afhankelijk van het land van levering tegen betaling door middel van:

 • iDeal (iDEAL is een elektronisch betaalsysteem dat uitsluitend beschikbaar is voor mensen met een Nederlandse bankrekening.)
 • PayPal
 • Pay-in-3 termijnbetaling via pay.nl (alleen in Nederland en voor particuliere klanten)
 • Credit card (MasterCard of Visa) via KLARNA (alleen in Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Nederland, Zweden en voor particuliere klanten)
 • Pay-later via KLARNA (alleen in Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Nederland, Zweden en voor particuliere klanten)
 • Sofortbanking (alleen in Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Nederland, Zweden en voor particuliere klanten)
 • Pay-in-3 termijnbetaling via pay.nl (alleen in Nederland)
 • SEPA-direct debit (alleen in Duitsland)
 • Cash-on-Delivery (alleen in Duitsland)
 • Vooraf betaling via bankoverschrijving (alleen buiten Duitsland) 
 • Contante betaling bij levering (alleen in Duitsland)
   

Standaard verzendkosten binnen Duitsland

 • Voor kleinere bestellingen tot een gewicht van 5 kg rekenen wij verzendkosten van EUR 6,00 en verzendkosten van EUR 9,00 wanneer het gewicht van 5 kg wordt overschreden.
 • Voor grotere zendingen, die een waarde van EUR 100,00 overschrijden, brengen wij EUR geen verzendkosten in rekening.

Verzendkosten naar andere landen

In de onderstaande tabel vindt u de verzendkosten voor internationale bezorging, uitgesplitst naar bestemmingszones en gewichten. Voor elke trampoline of paar zijsteunen, kunt u - afhankelijk van de grootte en het model - uitgaan van een gewicht van ongeveer 12 kg tot 15 kg.

Gewicht van uw order: DVDs tot 5 kg tot 10 kg tot 20 kg tot 50 kg tot 100 kg tot 300 kg
Zone 1 (A, B, CZ, E, F, I, L, NL) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 25,- EUR 25,- EUR 50,- EUR 100,-
Zone 2 (DK, FIN, H, P, PL, S, SK) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 50,- EUR 50,- EUR 100,- EUR 200,-
Zone 3 (BG, HR, RO, SLO) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 100,- EUR 100,- EUR 200,- EUR 400,-
Mallorca EUR 0,- EUR 15,- EUR 75,- EUR 75,- EUR 120,- EUR 200,- EUR 400,-
Ibiza & Menorca EUR 0,- EUR 15,- EUR 100,- EUR 100,- EUR 150,- EUR 250,- EUR 500,-

Let op: voor verzendingen naar eilanden (bijvoorbeeld eilanden in de Noordzee, Oostzee, Kanaaleilanden, Balearen, Canarische Eilanden, etc.) wordt een eilandtoeslag in rekening gebracht. Wij informeren u graag over verzendkosten voor dergelijke leveringen en voor leveringen naar landen die hier niet worden vermeld.