LEVERINGSGEBIEDEN (LANDEN) EN BETAALWIJZEN

Stand: juli 2021

 

bellicon verzendt naar ontvangers in de volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden. De verzendingskosten voor leveringen naar deze landen kan u in onderstaande tabel bekijken.

Staat het gewenste land van levering er niet bij, neem dan gerust contact met ons op via onze servicekanalen. +49 221 572 79285 of info@bellicon.nl

Let op: met uitzondering van de betaalmethoden vooruitbetaling, cheque, Klarna factuuraankoop en Klarna koop op afbetaling, vindt de afschrijving van het vereiste bedrag automatisch plaats, onmiddellijk na voltooiing van de aankoop. (Dit geldt ook voor de eerste termijn met PayIn3 in Nederland).

In de volgende tabel vindt u de betalingsmogelijkheden voor de leveringslanden:

 • Voruitbetaling (DE, AT, BE, BG, CZ, DK, ES, FI, FR, GR, IE, IT, HR, HU, LU, NL, PL, PT, RO, SE, SK, SI, UK)
 • Paypal (DE, AT, BE, BG, CZ, DK, ES, FI, FR, GR, IE, IT, HR, HU, LU, NL, PL, PT, RO, SE, SK, SI, UK)
 • Paypal - kreditkaart (DE, AT, BE, BG, CZ, DK, ES, FI, FR, GR, IE, IT, HR, HU, LU, NL, PL, PT, RO, SE, SK, SI, UK)
 • Paypal - incasso (DE, AT, BE, BG, CZ, DK, ES, FI, FR, GR, IE, IT, HR, HU, LU, NL, PL, PT, RO, SE, SK, SI, UK)
 • Klarna - rekening (DE, AT, DK, FI, NL, SE, UK)
 • Klarna - betaling op termijn (DE, AT, DK, ES, FI, FR, IT, SE, UK)
 • Klarna - kreditkaart (DE, AT, NL, SE, UK)
 • Klarna - direkte oveschrijving (DE, AT, ES, FI, IT, NL, PL)
 • Klarna - incasso (DE, AT, NL, SE)
 • iDeal (NL)
 • PayIn3 (NL)
 • Scheck (BE, FR)

Standaard verzendingskosten binnen Duitsland:

Afhankelijk van de grootte en de uitvoering van de trampoline, kunt u rekenen op een gewicht van ongeveer 12 kg tot 15 kg per trampoline. Een handgreep weegt 5,5 kg, een set elastieken (afhankelijk van de hoeveelheid elastieken) tussen 1-2 kg.

 • Wij rekenen geen verzendingskosten voor bestellingen met een goederenwaarde van 100 EUR of meer en voor zendingen van boeken.
 • Voor kleinere bestellingen tot 5 kg berekenen wij EUR 6,- verzendingskosten

Verzendingskosten naar Nederland en België:

Gewicht van de bestelling: DVDs tot 5 kg tot 10 kg tot 20 kg tot 50 kg tot 100 kg tot 300 kg
Zone 1 (AT, BE, CZ, ES, FR, IT, LU, NL) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 25,- EUR 25,- EUR 50,- EUR 100,-
Zone 2 (DK, FI, GR, HU, IE, PT, PL, SE, SK) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 50,- EUR 50,- EUR 100,- EUR 200,-
Zone 3 (BG, HR, RO, SI) EUR 0,- EUR 15,- EUR 25,- EUR 100,- EUR 100,- EUR 200,- EUR 400,-

Let op: Voor zendingen naar bepaalde eilanden (bijv. Kanaaleilanden, Canarische Eilanden, enz.) kan een toeslag worden berekend. Voor dergelijke zendingen en voor leveringen in gebieden die hier niet zijn vermeld, informeren wij u graag individueel.

Kosten voor expresverzending

 

De goederen kunnen ook per expres in onze leveringslanden geleverd worden, op voorwaarde dat ze in voorraad zijn. Belangrijk: afwijkende levertijden kan u bij bestelling in de winkelwagen vinden. Voor expreslevering gelden de volgende voorschriften en prijzen:

 • Binnen Duitsland: Voor expresleveringen (bestelling op werkdagen tot 11:00 uur, levering op de volgende werkdag) of leveringen op een vaste dag berekenen wij EUR 25,- expreskosten. Let op: deze dienst is alleen beschikbaar tussen maandag en vrijdag.
 • Alle andere landen: Voor expresleveringen (bestelling op een werkdag tot 11:00 uur, levering op de eerstvolgende werkdag) of leveringen op een vaste dag berekenen wij een toeslag van EUR 40,- expreskosten. Let op: deze dienst is alleen beschikbaar tussen maandag en vrijdag.

Opgelet: Spoedbestellingen zijn niet mogelijk voor aankopen met vooruitbetaling. Express-leveringen kunnen niet worden gegarandeerd voor leveringen naar eilanden (bijv. Noordzee-, Oostzee-, Kanaaleilanden, enz.).

Informatie over levertijden vindt u in onze online shop.

Logistiek

Om uw goederen zo snel mogelijk naar u te vervoeren, werken wij samen met de volgende betrouwbare logistieke partners. Dit kan afhankelijk zijn van de grootte van het pakket, het volume van de bestelling en het leveradres. Nadat de goederen zijn verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met traceergegevens waarmee u de levering online kunt volgen.

Logo DHL

DHL

Logo DHL Express

DHL Express