welkom bij bellicon workspace

Gratis workshop bij u op kantoor

Wat leuk dat u de tijd neemt om meer te weten te komen over ons unieke bellicon Workspace concept! Dat betekent dat u het gouden ticket heeft ontvangen, met de uitnodiging voor een gratis workshop bij u op locatie.

Wij komen graag kennis maken met u en uw bedrijf, om een gratis workshop te verzorgen en om u en uw werknemers een energieke ochtend of middag te bezorgen.


verzilver uw gouden ticket!

Omdat elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeftes heeft, wordt er samen met u afgestemd hoe het concept van de bellicon het effectiefst bij u op kantoor kan worden ingezet.

Wilt u meer weten over wat de bellicon voor de gezondheid van uw medewerkers kan betekenen?

Wij zijn u graag van dienst. Bel ons op telefoonnummer 023-5731835 of laat uw gegevens achter om uw gouden ticket te verzilveren. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

Laat hier uw gegevens achter


De voordelen

Bewegen op de bellicon® zorgt voor een gezond kantoor, wat leidt wel tot minder ziekteverzuim en tot een hogere productiviteit!
 
Bewegen op de bellicon® trampoline maakt u blij en zorgt voor lichamelijke en geestelijke fitheid. De bellicon® onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en elastische elastiekringen in plaats van stugge metalen veren die een schokbelasting geven. 

Enkele voorbeelden van het gebruik op het werk zijn:

  • De speciale bellicon Workspace 3 minuten reboost programma's. Verbetering van de bloedcirculatie, ontspanning en focus in slechts 3 minuten
  • Achter je sta-bureau op de bellicon werken
  • Staand rustig veren op de bellicon tijdens het telefoneren
  • Rustig ontspannend op en neer veren op een bellicon in de kantoorruimte
  • In cirkel ‘brainstormen’
  • Voor leuk en speels gebruik
  • Bedrijfsfitness (diverse trainingsprogramma’s beschikbaar, voor elk niveau)


bewegen op kantoor voor hoge productiviteit

waarom bellicon workspace

Zitten is het nieuwe roken

Een zieke werknemer kost een werkgever gemiddeld 250 euro per dag. En dat is vaak nog maar het begin, want in praktijk loopt dit meestal verder op. Wie onvoldoende beweegt wordt eerder ziek, lichamelijk én geestelijk. En wie ziek is, wordt eerder beter door vooral te blijven bewegen.

Ook in bedrijvenland wordt steeds duidelijker hoe belangrijk lichamelijke activiteit is op de werkvloer. Het zitten blijkt het nieuwe roken te zijn. Dat stelt professor Frank Backx, hoogleraar sportgeneeskunde aan het UMC Utrecht. De Arbodienst ArboNed bestempelde het lange zitten dit jaar zelfs tot ‘modern arbeidsrisico’. Lees hier het verslag van TNO.

We zitten op het werk steeds vaker en langer, terwijl recent onderzoek uitwijst dat het leidt tot diabetes, depressies, en kanker. Daarbij is het continu presteren onder een hoge werkdruk vaak de grote veroorzaker van een burn-out! Een positieve manier van bewegen op de werkvloer, helpt dit voorkomen.  

Bewegen op de bellicon® levert al na enkele minuten een merkbare voordelen voor de gezondheid op. Door het herhaalde op-en-neer bewegen worden de spieren permanent aangespannen en ontspannen. Deze duw- en trekimpulsen versnellen de stofwisseling en zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de weefselstructuur. Zodoende is ze ook een bijzonder werkzame training voor hart- en bloedvaten. Bovendien versnelt de pompwerking van de spieren de lymfekringloop, die ook medeverantwoordelijk is voor de afvoer van afvalstoffen en de versterking van het afweersysteem. 

Klik hier voor meer informatie over bellicon Workspace Lees ons blog over ziekteverzuim & werkstress in Nederland

bellicon workspace bij andere kantoren

Bewegen met plezier! Voor een gezond bedrijf.

Er zijn veel goede initiatieven om het nieuwe ‘gezonde kantoor’ te stimuleren.
Omdat tijd kostbaar is, denken wij graag met u mee! En bieden wij ook innovatief kantoormeubilair: slimme attributen die werknemers onder hun werktijd kunnen gebruiken, om ook tijdens het werken actief te kunnen bewegen. Als onderdeel van het bellicon Workspace programma, bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief zit-sta-bureaus af te nemen. 

Verschillende kantoren gingen u voor! Voor een impressie van ons concept op de werkvoer bij onze relatie KPN, kunt u de video hiernaast bekijken.

Met slechts 3 minuten bouncen op de bellicon trampoline, brengt bellicon Workspace u de leukste manier van bewegen op de werkvloer.

Wilt u ook een betere productiviteit voor u en uw team? Met een vernieuwde concentratie, positieve energie en ontspanning? Boek dan een gratis workshop bij u op locatie of kom in contact met onze bellicon specialist voor een advies op maat.

Vraag direct een gratis workshop aan Maak een afspraak met één van onze adviseurs
bellicon op het werk met stabureau

Breng energie en focus op de werkvloer. Vraag een offerte op maat aan!