gezond en fit door te bewegen op de bellicon® mini trampoline

Laagdrempelig, eenvoudig en effectief

Een paar minuten per dag trainen op de bellicon® mini trampoline levert u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Zonder voldoende fysieke inspanning worden we vatbaar voor gezondheidsproblemen en kunnen we de mogelijkheden van ons lichaam niet optimaal benutten. En dat is jammer. U koopt toch ook geen dure sportwagen om er volgens alleen mee naar de bakker op de hoek te rijden?

Een man en een vrouw in sport kleding die op de bellicon Premium trainen
  • Werk aan uw gezondheid zonder uw lichaam te overbelasten
  • Veilig voor spieren, botten en gewrichten door de unieke en gepatenteerde elastiek techniek
  • Laagdrempelig in gebruik zonder dat u de deur uit hoeft
  • Leuk om te doen, waardoor u het wél volhoudt
  • Uitstekende resultaten, aldus onze klanten


aanbevolen door experts

Dat springen op een bellicon® uitzonderlijk gezond is, heeft u inmiddels wel begrepen. Hoe het kan dat zo'n eenvoudige (en leuke) activiteit zoveel lichaamsfuncties aanspreekt? Het antwoord heeft te maken met onze vrij bewegingloze levensstijl. We rollen vanuit ons bed zo de auto in, om de rest van de dag aan een bureau op een stoel te zitten. Waarna we weer in de auto stappen en alles van voren af aan begint.

In de video hiernaast vertelt Dr. M. G. Klatte u meer over alle gezondheidsvoordelen die u kunt behalen als u regelmatig beweegt op de bellicon® trampoline.

Lees meer meningen van experts
Dr. Maarten Klatte over de bellicon

U bent gemaakt om te springen – net als de bellicon®

Zet uw lichaam weer in de juiste versnelling met de bellicon® gezondheids trampoline. De oefeningen versterken uw hart, ondersteunen u bij herstel na een blessure of operatie en voorkomen dat uw botten poreus worden als u ouder wordt. Bovendien zorgt u ervoor dat uw immuunsysteem de afvalstoffen efficiënter afvoert. Kortom: met de bellicon® gezondheids trampoline blijft u gezond, alert en krachtig. 

Dit alles in een modern jasje en in enkele minuten per dag. U hoeft niet naar de sportschool, maar kan thuis in uw eigen vertrouwde omgeving trainen. Waardoor u zich niet hoeft te houden aan beperkte openingstijden, u kunt immers trainen wanneer het u uitkomt. Daarbij kan u zelf beslissen hoe intensief de oefeningen zijn.  

De bellicon® kan veel voor u betekenen, hieronder vindt u een overzicht van een aantal positieve voordelen die u kan behalen.  

Het lichaam van een jager in het digitale tijdperk

Lichaam van een jager

Vijfduizend jaar geleden was onze levensstijl wel anders. Toen renden onze voorouders de hele dag achter dieren aan, liepen ze kilometers om fruit en graan te verzamelen en zwommen ze in rivieren en oceanen om vis te vangen. Nog altijd zijn onze lichamen afgestemd op die levensstijl. Zonder voldoende fysieke inspanning worden we vatbaar voor gezondheidsproblemen en kunnen we de mogelijkheden van ons lichaam niet optimaal benutten. En dat is jammer. U koopt toch ook geen dure sportwagen om er volgens alleen mee naar de bakker op de hoek te rijden?


de inzetbaarheid van de bellicon® en specifieke oefeningen

Bekkenbodemspieren verstevigen op de bellicon®

Bekkenbodemspieren verstevigen op de bellicon®

Oedeemklachten verlichten met de bellicon®

Oedeemklachten verlichten met de bellicon®

Rugklachten verlichten met de bellicon®

Rugklachten verlichten met de bellicon®

Moeiteloos in vorm

U vindt sporten saai en zwaar? Dan kent u de bellicon® nog niet. Een paar minuten trainen per dag levert u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Kijk maar eens wat de bellicon® voor u kan betekenen.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!